HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rüzgar Erkoçlar’ın nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir?

Rüzgar Erkoçlar’ın nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir?
Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar, Haber

MAGAZİN Haberleri

Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile nişanlandı. Peki Tuğba Beyazoğlu kimdir? Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

Rüzgar Erkoçlar sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile nişanlandı. Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu. Nil Erkoçlar ismiyle bilinen Rüzgar Erkoçların nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir? Bir süredir birlikte olan çift, nişanlanacaklarını duyurmuştu. Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu çiftinin nişan fotoğrafını Tuğba Beyazoğlu’nun kardeşi sosyal medyadan paylaştı. Tuğba Beyazoğlu’nun kardeşi Tugay Beyazoğlu, çiftin nişan fotoğrafının altına ‘Bir ömür boyu mutluluklar’ notunu yazdı. Peki Tuğba Beyazoğlu kimdir?

Rüzgar Erkoçlar’ın nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir?

TUĞBA BEYAZOĞLU KİMDİR?

Tuğba Beyazoğlu make up artist. Fenomen Kerimcan Durmaz ile de bir dönem çalışan Tuğba Beyazoğlu İnstagram'da neredeyse her anını paylaşıyor. Instagram'da 12 binden fazla takipçisi olan Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile fotoğrafını sık sık paylaşıyor. Nişantaşı'nda make up artist olarak çalışan Tuğba Beyazoğlu 25 yaşında.

Rüzgar Erkoçlar’ın nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir?

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Onur Rüzgar Erkoçlar 26 Mart 1986 İstanbul doğumludur. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır. 20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı. Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Rüzgar Erkoçlar’ın nişanlısı Tuğba Beyazoğlu kimdir?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...