Acun Ilıcalı'dan herkesi ürküten görüntü

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan herkesi ürküten görüntü

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı Instagram hesabından Survivor'daki çetin koşulları bir kez daha ortaya koydu. Oyun sırasında iki bacağı da kanlar içinde kalan yarışmacıyı sır gibi sakladı.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı Instagram hesabından iki dizi de parçalanan bir yarışmacının fotoğrafını paylaştı. Ilıcalı, yarışmacının kim olduğunu söyleyemedi.

SURVİVOR'DA YARIŞMACININ İKİ DİZİ DE PARAMPARÇA OLDU
Survivor'da bu akşam yine kıran kırana bir mücadele izleyicileri bekliyor. Acun Ilıcalı Instagram hesabından Survivor'ın zorluklarını ortaya koymak için iki dizi de paramparça olan bir yarışmacının fotoğrafını paylaştı. Yarışmacının kim olduğunu ise söylemedi.

ILICALI, FOTOĞRAFI SİYAH BEYAZ PAYLAŞTI
Acun Ilıcalı fotoğrafın orijinal halini paylaşmadı. Nedenini ise fotoğrafın altına yazdığı not ile açıkladı. Ilıcalı "Survivor'da bugün büyük mücadele vardı, yarışmacıların hırsı başka bir boyuttaydı, geçmiş olsun. Fotoğrafın orijinalini koyamadım çok kan var ama müdahale edildi, durumu gayet iyi..." de

Acun Ilıcalı'dan herkesi ürküten görüntü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...