HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Harun Kolçak, Çeyrek Asır 2'de Sezen Aksu sürprizi

Düzenleyen:
Harun Kolçak, Çeyrek Asır 2'de Sezen Aksu sürprizi
Harun Kolçak, Sezen Aksu, Çeyrek Asır, Haber

MAGAZİN Haberleri

Unutulmaz şarkıları yapan Harun Kolçak, önceki akşam Palladium Ataşehir, 'Music On The Bridge' sahnesinde event partners iş birliğiyle 25. sanat yılını kutladı.

Harun Kolçak,  sanatçı arkadaşlarıyla birlikte seslendirdiği son albüm çalışması Çeyrek Asır albümünde yer alan tüm şarkıları  seyircilerin alkışları eşliğinde seslendirdi. Kolçak,  son albümünün başarısının sağlığına iyi geldiğini söyleyerek  'Çeyrek Asır 2' albümünü de yapacağını müjdeledi.  

Harun Kolçak;  "Çeyrek Asır albümü çok sevildi. Nisan ayında albümün yine çok sevilen parçası Gülçin'in seslendirdiği 'Ağlat Beni' yi kliplendiriyoruz. Sonbahar'da ise projenin devamı olan Çeyrek Asır 2 albümünü çıkarmayı planlıyoruz. Bunun için bir çok değerli sanatçı arkadaslarıma çoktan teklifte bulundum. Olumlu yanıtlar aldığım için çok mutluyum. Şuanda Oğuzhan Koç, Şebnem Ferah ile görüşmeler yapıyoruz. Albümde büyük bir sürprizimiz de her an olabilir. Sezen Aksu ile yoğun bir görüşme halindeyiz. Pozitif enerjiler almak sağlığıma iyi geliyor  bu yüzden çok mutluyum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...