HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kara Yazı final yapıyor

Düzenleyen: /
Kara Yazı final yapıyor
Kara Yazı , Haber

MAGAZİN Haberleri

Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcılar gibi güçlü kadrosuyla çok iddialı başlayan 'Kara Yazı' dizisi final yapma kararı aldı. Dizi yalnızca 5 bölüm dayanabildi.

Kanal D ekranlarında sezonun iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen 'Kara Yazı' dizisi yalnızca 5 bölüm dayanabildi. Türk televizyon tarihinde bir dizi daha hüsranla sonuçlandı.

5. BÖLÜMDEN SONRA EKRANLARA VEDA EDECEK

Başrollerini; Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır'ın paylaştığı, Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.

DİZİNİN GÜNÜ DEĞİŞTİ AMA FİNAL YAPMAKTAN KURTULAMADI

Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi reyting rekortmeni dizileri kaleme alan ünlü senaristler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kurucusu olduğu Dark Story'nin yapımcılığını üstlendiği 'Kara Yazı' dizisinin günü değişmiş ve pazar günleri yayınlanmaya başlamıştı. Ancak bu bile diziyi final yapmaktan kurtaramadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...