'Payitaht' dizisi ekibine iftar

Düzenleyen:
'Payitaht' dizisi ekibine iftar

MAGAZİN Haberleri

Aile reisi Harun Abdülkerim Osmanoğlu’nun verdiği iftara katılan oyuncu Ali Nuri Türkoğlu “Zaman makinesinden fırlayıp gelmiş gibi Abdülhamid Han’ın torunlarıyla beraber iftar yapacağız. Müthiş bir keyif” dedi.

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın üçüncü kuşak torunu Harun Abdülkerim Osmanoğlu ile eşi Farizet Osmanoğlu, TRT’de yayımlanan Payitaht dizisi oyuncularını iftar davetinde ağırladı. Nilhan Sultan Köşkü’ndeki aktiviteye katılan dizi danışmanı Orhan Osmanoğlu “Babamız, aile reisimiz Harun Osmanoğlu ile Payitaht ekibine hem bir teşekkür etmek hem bir iftar yemeği vermek istedik” dedi. Bu hafta sezon finali yapan dizideki oyunculardan Bahadır Yenişehirlioğlu, Ali Nuri Türkoğlu ve Aydın Sigalı ile set arkasında çalışan gönüllüler yemeğe katıldı. Dizide Emanuel Karasu karakterini canlandıran oyuncu Ali Nuri Türkoğlu “Yıllar sonra, zaman makinesinden fırlayıp gelmiş gibi Abdülhamid Han’ın torunları ve ailesiyle beraber iftar yapacağız. Müthiş bir keyif. Biz dedelerini, dedelerimizi anlatıyoruz. Onların kanından bizim candan dedelerimizi anlatıyoruz ve onlarla bu akşam burada harika bir manzarada iftar yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Türkoğlu, Osmanlı İmparatorluğu’nun parçalanma sürecinde bir padişahın yalnızlığını, “Gadre uğramış insanların öykülerini” anlattıklarını söyledi. Payitaht’ın Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu ise “Ramazan’da, Payitaht’ta yani dünyanın en güzel şehri İstanbul’dayız. Abdülhamid Han cennet mekânın torununun davetindeyiz. Ekstra ekstra güzellikler: İstanbul, Ramazan-ı şerif ve kıymetli Harun Osmanoğlu’nun daveti” dedi. Orhan Osmanoğlu’nun kızı Nilhan Osmanoğlu da “Burası biraz ufak bir mekân olduğu için herkesi çağıramadık. Affola” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...