Havada panik! Ünlü isimden ilk müdahele

Düzenleyen:
Havada panik! Ünlü isimden ilk müdahele

MAGAZİN Haberleri

Kıbrıs'tan İstanbul'a dönen THY uçağında baygınlık geçiren iki gence ilk müdahaleyi şarkıcı Ferhat Göçer yaptı.

Ferhat Göçer, Ramazan Bayramı'nm ikinci günü Grand Pasha Girne'de sahne aldı. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Göçer, konserinin hemen ardından Ercan Havaalanı'na geçerek, İstanbul'a doğru hareket etmek için 02:25'teki uçuş saatini bekledi. TK 0965 sefer sayılı THY uçağına binen Göçer'e yolculukta Kıbrıs sahnelerinden dönen sanatçı arkadaşları Hadise ve Fatih Ürek de eşlik etti.

Uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmek için alçalmaya başladığında arka kısımdaki yolculardan yükselen çığlık sesleri panik havası yaşattı.

Havada panik! Ünlü isimden ilk müdahele

Business Class'ta yolculuk yapan sanatçılar Ferhat Göçer, uçakta neler olduğunu anlamaya çalıştı. Daha sonra hostesler, anons yaparak, yolcular arasında doktor olup olmadığını sordu. Şarkıcılığın yanı sıra asıl mesleği cerrah olan Göçer, hemen uçağın arka kısmına koşarak, baygınlık geçiren biri Rus, diğeri Türk iki gence ilk müdahaleyi yaptı.

Hosteslerden sağlık çantasını isteyen 47 yaşındaki Göçer, uçak piste iniş yapana kadar da yerde hazır bekleyen sağlık görevlilerine gençlerin durumu hakkında sürekli bilgi akışı sağladı.

Göçer'in ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Göçer, daha önce de Kıbrıs yılbaşı konseri dönüşü İstanbul uçağında aniden fenalaşan bir böbrek hastasına ilk müdahaleyi yapmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...