Ebru Gündeş'ten Güven Yüreyi'ye destek

Düzenleyen:
Ebru Gündeş'ten Güven Yüreyi'ye destek

MAGAZİN Haberleri

"Sen Maşallah" isimli single çalışmasıyla en çok dinlenen şarkılar kategorisin de kısa zaman içerisinde 1 numaraya yerleşen Güven Yüreyi'ye sanat camiasında destek gelmeye devam ediyor.

"Sen Maşallah" isimli single çalışmasıyla  en çok dinlenen şarkılar kategorisin de  kısa zaman içerisinde  1 numaraya yerleşen Güven Yüreyi'ye sanat camiasında destek gelmeye devam ediyor.  Bir zamanlar vokalistliğini yapan ve geçtiğimiz yıl OKYANUS şarkısı ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Derya Uluğ'a ilk çıktığı zaman desteğini esirgemeyen Ebru Gündeş , önce ki gün Derya Uluğ'un genç şarkıcı  Güven Yüreği'ye verdiği bestesi "sen maşallah" içinde aynı desteği sosyal medya hesabından verdi. Gündeş'in Destek veren paylaşımına ise,Güven Yüreyi ve Derya Uluğ'dan da duygusal bir yanıt geldi. Güven Yüreyi, Düşünceleriniz  ve desteğiniz beni çok mutluetti.Sizi tanıdığım için çok mutluyum. İyi ki varsınız" dedi.

Ebru Gündeş'ten Güven Yüreyi'ye destek

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...