Ayla'nın yolculuğu Toronto'da başladı

Düzenleyen:
Ayla'nın yolculuğu Toronto'da başladı

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, dünya sinemasının kalbinin attığı 42. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde özel gösterimlerle uluslararası önemli dağıtımcılar, sinema sektörünün prestijli isimleri ve basının karşısına çıktı

Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, dünya sinemasının kalbinin attığı 42. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde özel gösterimlerle uluslararası önemli dağıtımcılar, sinema sektörünün prestijli isimleri ve basının karşısına çıktı. Yönetmen Can Ulkay ve oyuncularından Cade Carradine’ın da katıldığı gösterim sonrasında Ayla ayakta alkışlandı. Gösterimin en önemli sürprizlerinden biri de Toronto’da yaşayan ve hâlâ hayatta olan Kore gazisi Vahe Bedrosyan’ın katılımı oldu. Bedrosyan, filmden sonra “Seyircilerin ağladığını gördünüz mü?” sorusu üzerine “Göremedim çünkü ben daha çok ağladım. 60 yıl öncesine gittim, o kadar doğru bir film yapmışsınız ki” diyerek cevap verdi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...