Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filiz Akın felçten kıl payı kurtuldu!

Filiz Akın felçten  kıl payı  kurtuldu!

MAGAZİN Haberleri

Geçen yılın son günlerinde kulağındaki enfeksiyon sebebiyle ameliyat masasına yatan Yeşilçam’ın ünlü ismi Filiz Akın’ın 7 Şubat’ta bir operasyon daha geçirdiği ortaya çıktı.

Operasyonu, geçen hafta Kadir İnanır’a da aynı işlemi yapan Prof. Dr. Naci Koçer’in gerçekleştirdiği öğrenildi. Filiz Akın, ameliyat olayını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: Altı aydır hastanelerde, ilk yardımlar, tetkikler, serumlar, ameliyatlar, uykusuz geçen ağrılı geceler, günlerde hastalıklarla mücadele etmek çok yoruyor insanı... Kimseyi endişelendirmemek için en yakın arkadaşlarımıza bile söylemeden çok gizli olmasına çalıştığımız bir gayretle... Bu sefer de yüzde 80 tıkalı olan boynumdaki şah damara beynime pıhtı gitmesin diye değerli doktorumuz Prof. Dr. Naci Koçer tarafından stent takıldı. Böylece başarılı bir ameliyatla hayati tehlikeyi ve felç olma riskini kıl payı atlattığım için teşekkür borçluyum...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...