HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

SURVİVOR CANLI TV8 İZLE : survivor eleme gecesi (Survivor Son Yeni BÖLÜM İZLE)

Düzenleyen: /
SURVİVOR CANLI TV8 İZLE : survivor eleme gecesi (Survivor Son Yeni BÖLÜM İZLE)
Survivor İzle, Tv8 Survivor İzle, Survivor Canlı İzle, Tv8 Canlı, Survivor 29. Bölüm, Survivor Yeni Bölüm Tanıtımı, Survivor Kavga, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor Canlı TV8 izle: Survivor yeni bölümde kimin eleneceği belli olacak. Gönüllüler takımının kaybettiği yarışta çıkan isimler Anıl, Ramazan, Yağmur oldu. Peki Survivor yeni bölümde neler yaşanıyor. Survivor canlı izle, TV8 canlı izle, Tv8 Survivor izle gibi sorgulamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor Canlı, Survivor İzle, Tv8 canlı, TV8 Survivor izle sorgulamalarının cevabı burada. Survivor yeni 33. bölümde elenen isim kim olacak? Survivor yeni bölümü sitemizden takip edebilirsiniz. Turabi ve Adem kavgasının ardından barışma sağlandı. Çekişmeli geçen bölümün galibi kim olacak? İşte TV8 Survivor izleme linki

Birinci takım:

HAKAN HATİPOĞLU

NAGİHAN KARADERE

HİLMİCEM İNTEPE

MURAT CEYLAN

DAMLA CAN

ANIL BERK BAKİ

CUMALİ AKGÜL

FUNDA ALKAYIŞ

BİRSEN TEKGÖZ

NEVİN YANIT

YAĞMUR BANDA

TV8 SURVİVOR CANLI İZLE

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da en çok adı yazılan isim Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle Anıl, Ramazan ve Yağmur haftanın eleme adayları oldular. Bu üçlü arasında SMS oylaması yapılacak. 3'lüden bir kişi yarınki elemeden sonra adaya veda edecek.

KİMLER BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANDI?
 
Gönüllüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesiyle. Bireysel dokunulmazlık için yarışacak olanlar da belli oldu. Haftanın en iyi performanı olan isim Birsen dokunulmazlığa hak kazanırken; bireysel dokunulmazlık yarışından da galip çıkan isim Cumali oldu

DOKUNULMAZLIK OYUNU SONRASI ÜMİT KARAN'A ŞOK!

Survivor'ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takımı All Star oldu. Ümit Karan ve Turabi güzel bir performans sergiledi. Ümit Karan oyun sırasında 2'de 2 yaparken Turabi ise 3'te 3 yaptı.

Acun sembolü vermeden önce Ümit Karan'a övgüler dizip "Mükemmel mücadeleler verdi. Önemli rakiplerini yendi." dedi. Kaptan, tam sembolün kendisine verileceğini zannederken Acun büyük bir sürpriz yaparak "Sembolü ona vermek isterdim ama 3'te 3 yapan Turabi'yi buraya davet ediyorum." diyerek sembolü Türabi'ye verdi. Ümit Karan ise tam bu sırada gülerek Acun'a sitem etti. Ilıcalı bu görüntüleri sadece kendi Instagram hesabından yayınladı.

SURVIVOR'DA KİM ELENMİŞTİ?

Pazartesi günü gerçekleşen eleme gecesinde Ramazan, Birsen ve İpek'ten en az SMS oyu alan İpek olunca yarışmaya veda eden isim olmuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...