- Dilan Polat tahliye mi oluyor? Tutuklu fenomen Adli Tıp’ta
15 dakika önce

Dilan Polat tahliye mi oluyor? Tutuklu fenomen Adli Tıp’ta

Cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddia edilen ve avukatının tahliyesini talep ettiği Dilan Polat, Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen Polat, içerde 1.5 saat kaldı. Muayenenin ardından cezaevine gönderilen fenomenin tahliye olup olmayacağı gönderilecek rapora göre netleşecek.
 - ‘Şifa ver Allah’ım’ diyerek ameliyat olacağını duyurdu
56 dakika önce

Hakan Hatipoğlu ‘Şifa ver Allah’ım’ diyerek ameliyat olacağını duyurdu

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay yarıştığı düello turunda elenmişti. Survivor hayallerine veda edip ailesine kavuşan isim, endişelendiren açıklamasıyla gündeme geldi. Ameliyat olacağını duyuran Hatipoğlu paylaşımında “Şifa ver, şifayı ancak sen verirsin Allah’ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün için bana müsaade” sözleriyle sevenlerinden dua istedi.
 - Evlilikte kriz mi var? Kafa karıştıran 'boşanma' açıklaması
1 saat 33 dakika önce

Evlilikte kriz mi var? Anıl Altan’ın eşi Pelin Akil’den dikkat çeken ‘boşanma’ açıklaması

2016 yılında evlenen ve iki kız çocuğu sahibi olan Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinin son dönemde boşanacaklarına dair iddialar arttı. Bu iddialarla ilgili konuşan Pelin Akil’in yaptığı açıklama gündem oldu. Akil’in “Tabii ki de tartışmalarımız oluyor. Boşanma gibi bir durumumuz yok şu an” sözleri dikkat çekti. Ayrıca ünlü oyuncu açıklamasıyla evliliğinde sorunlar olduğunu da doğruladı.
 - Gizlice evlenmişlerdi: Nikah fotoğrafları ortaya çıktı
2 saat 24 dakika önce

Gizlice evlenen Melisa Aslı Pamuk ile Yusuf Yazıcı’nın düğün fotoğrafları ortaya çıktı

Oyuncu ve manken Melisa Alı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı, sessiz sedasız nikah masasına oturdu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten Pamuk, sosyal medyada soyadını değiştirince ‘evlendiler’ olarak yorumlandı. Ünlü oyuncu son olarak kişisel Instagram hesabından düğüne ait fotoğrafları yayımladı.
 - Gözyaşı dolu eleme: ‘Gerçekten tükendim’ diyerek gitti
3 saat 35 dakika önce

Survivor’da gözyaşı dolu eleme: ‘Gerçekten tükendim’ diyerek adaya veda etti

Survivor All Star 2024’te yaprak dökümü devam ediyor. 20 Mayıs Pazartesi akşamı yaşanan eleme heyecanında bir kişi daha yarışmaya veda etti. Düelloda birbirinden iddialı 4 yarışmacı ter döktü. Finale günler kala şampiyon olma hayallerini geride bırakan isim belli oldu. İşte dün akşamki bölümde yaşananlar…
 - Yapay zekayla yaptığı şarkıyı Reynmen’e sattı
19 saat 51 dakika önce

Yapay zekayla yaptığı ‘Cennet’ şarkısını Reynmen’e sattı, tıklanma rekoru kırıyor

Söz yazarı Doğukan Sarıtaş, yapay zeka ile Reynmen’e şarkı yaptı. Üç gün önce video platformu YouTube’da yayınlanan ‘Cennet’ isimli parça kısa sürede büyük ilgi gördü, şimdiden 600 binden fazla görüntülenme aldı.
 - Cinayeti yayında itiraf etmişti: Polisleri şaşırtan istek...
20 saat 45 dakika önce

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Şaban Ataş’ın eski eşi Emine itirafıyla ağızları açık bıraktı! Polisleri bile şaşırtan istek

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş’ın cesedi, üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Ataş’ın cinayeti Müge Anlı’nın programında konuşulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bugünkü yayında ilginç bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, cinayeti itiraf eden Emine Karabulut’un ifadesini açıkladı. Cezaevindeki Karabulut’un sözleri ağızları açık bırakırken, sevgilisi Burhanettin Öztürk'ün Emine'yi görebilmek için emniyette çok istekli olduğu ve “Bir kez göreyim” dediği öğrenildi.
Magazin - Magazin
21 saat 23 dakika önce

Nişan töreninde espriler havada uçuştu! İbrahim Tatlıses konukları kahkaha krizine soktu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, genç bir çiftin nişan törenine katıldı. Yüzükleri takan Tatlıses, gençlere “Düğünü hemen yapın, bende geleyim şarkı söyleyip yolumu bulayım” diyerek şaka yaptı. Tatlıses’in esprileri davetlileri gülme krizine soktu.
 - Uyuşturucu alırken yakalanmıştı! Yapım ekibinden karar...
21 saat 54 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucu alırken yakayı ele vermişti! Yapım ekibi kararını açıkladı

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterini üstlenen Feyza Civelek, uyuşturucu alırken yakalanmıştı. Oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği merakla beklenirken, yapım ekibinin kararı belli oldu. Ekibin Civelek’e sahip çıktığı ve rolüne devam edeceği öğrenildi.
 - Kesenin ağzını açtı: 53 milyonluk düğün hediyesi
22 saat 23 dakika önce

Melisa Aslı Pamuk’a 53 milyonluk düğün hediyesi! Yusuf Yazıcı kesenin ağzını açtı

Bir süredir birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı’nın sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. Pamuk’un sosyal medyada soyadını ‘Yazıcı’ olarak değiştirmesi ‘gizlice evlendiler’ olarak yorumlanmıştı. Sürpriz nikahın ardından şimdi de düğün hediyesi gündem oldu.
 - Boşanma iddialarına cevap! Beklenen açıklama geldi
20 Mayıs 2024 - 12:24

Volkan Demirel’den boşanma iddialarına cevap! Merakla beklenen açıklama geldi

Atakaş Hatayspor’un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel’in boşanacakları öne sürülmüştü. Konuyla ilgili ilk açıklama Volkan Demirel’den geldi, ünlü isim iddiaları “Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil” sözleriyle yalanladı.
 - Örnek çift boşanıyor! İtirafı gündem oldu: Volkan ile...
20 Mayıs 2024 - 11:31

Örnek çift çift boşanıyor! Zeynep Demirel’in itirafı gündem oldu: Volkan ile zıt karakterde insanlarız

Magazin dünyasının gıpta ile bakılan çifti Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel’in boşanacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü. Çiftin 14 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldığı öğrenilirken, Zeynep Sever Demirel daha önce katıldığı bir programdaki itiraflarıyla yeniden gündem oldu.
 - Survivor'da sürpriz diskalifiye
20 Mayıs 2024 - 10:56

Survivor’da sürpriz diskalifiye kararı! Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan’dan sert tepki

Survivor All Star’da rekabet devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Uzun süredir sakatlık yaşayan Nagihan Karadere ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaparak iddialı yarışmacının adaya veda edeceğini söyledi. Bunun üzerine Karadere tüm riskleri göze alarak düelloya çıkmak istediğini belirtti. Ilıcalı ve Karadere arasında yaşanan gerilim son bölüme damga vurdu.
 - ‘Eurovision’ eleştirisi: Nihai hedefinden saptı
20 Mayıs 2024 - 09:33

Haluk Levent’ten ‘Eurovision’ eleştirisi! Sözleri dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Eurovision şarkı yarışmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Eurovision’un nihai hedefinden saptığını belirten Levent, “Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır. Eurovision, en zirve değildir” şeklinde konuştu.
 - 13 yıllık evlilik bitiyor! Demirel çifti boşanıyor
20 Mayıs 2024 - 08:59

13 yıllık evlilik bitiyor! Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çifti boşanıyor

Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel ile 13 yıllık eşi Zeynep Sever Demirel’in boşanma kararı aldığı iddia edildi. İki çocuk sahibi çiftten Zeynep Sever Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu öne sürüldü.
 - Reytinglere yenik düştü, final yapıyor
19 Mayıs 2024 - 17:00

Gaddar dizisi reytinglere yenik düştü, final tarihi belli oldu

Now TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak gibi isimleri buluşturan ‘Gaddar’ dizisinin reytingleri beklentinin altında kaldı. Yapım şirketi düşük reytinglerin ardından final kararı aldı.
 - Duayen sunucu Erkan Yolaç'a veda
19 Mayıs 2024 - 16:06

Duayen sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayatını kaybeden ünlü sunucu Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı. Yolaç’ın cenazesine sevenleri katıldı. Kızı törende yaptığı açıklamada “Tüm ülkenin babama gösterdiği bu ilgiye çok teşekkür ederim. Zaten her gün senelerce bu sevgi hissettiğimiz bir şeydi ama bugün daha çok, en koyu şekilde hissediyoruz” dedi.
 - Lüks aracı için kesenin ağzını açtı, özel plaka da taktırdı
19 Mayıs 2024 - 14:58

Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı: Yeni lüks aracına özel plaka taktırdı

12 Haziran’da stadyumda vereceği konserden 8.5 milyon TL alacağı iddia edilen Ajda Pekkan, yeni aracı için milyonlara kıydı. Superstar lakaplı şarkıcı otomobiline ilk kez özel plaka da taktırdı.
 - Hastaneden paylaşım yaptı, sevenlerini korkuttu
19 Mayıs 2024 - 13:47

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli hastaneden paylaşım yaptı, sevenlerini korkuttu

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebekleri ocak ayında dünyaya gelmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Şefkatli, son yaptığı paylaşımlarla sevenlerini endişelendirdi.
 - Perşembe akşamlarının vazgeçilmeziydi! Final yapıyor
19 Mayıs 2024 - 11:20

‘Aldatmak’ dizisi final yapıyor! Ekrana veda edeceği tarih belli oldu

Her Perşembe akşamı ATV’de izleyiciyle buluşan ‘Aldatmak’ ekran macerasını noktalıyor. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu.
 - Bambaşka bir sektöre girdi... İşte yeni işi
19 Mayıs 2024 - 10:37

Değişimiyle gündemdeydi! Azeri kızı Günel bambaşka bir sektöre girdi, işte yeni işi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses tarafından yıllar önce keşfedilen Azeri kızı Günel, değişimiyle gündem olmuştu. Son haliyle hayranlarını şaşırtan 38 yaşındaki Günel’in yeni işi şaşkınlığa neden oldu.
Sona Git