Gizem Özdilli'den Şener Özbayraklı paylaşımı!

Düzenleyen:
Gizem Özdilli'den Şener Özbayraklı paylaşımı!

MAGAZİN Haberleri

Manken Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın kendisine sosyal medya hesabı üzerinden gönderdiği mesajı paylaştı.

Manken Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın mesajını paylaştı. Gizem Özdilli, kendisine Instagram üzerinden "Merhaba nasılsın?" şeklinde mesaj atan Şener Özbayraklı'ya verdiği"40 yıllık arkadaşımmış gibi ne oluyor?" cevabını sosyal medya hesabından yayınlayarak Fenerbahçeli futbolcuyu önce ifşa etti sonra hem Fenerbahçe'den hem de Şener'den özür diledi.

Bir dönem podyumların en aranılan modellerinden olan Gizem Özdilli, Instagram hesabından Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı'nın mesajını paylaştı. Gizem Özdilli, kendisine Instagram üzerinden "Merhaba nasılsın?" şeklinde mesaj atan Şener Özbayraklı'ya verdiği"40 yıllık arkadaşımmış gibi ne oluyor?" cevabını sosyal medya hesabından yayınlayarak Fenerbahçeli futbolcuyu önce ifşa etti sonra Özbayraklı'dan özür diledi.

'ÖZÜR DİLERİM'

Gizem Özdilli sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla, "Arkadaslar Sener bey mesajin kendisinden gelmedigini ve ozrunu iletti ..ben de Fenerbahce camiasi ve kendisini uzduysem ozur dilerim..sevgiler" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...