HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

4N1K İlk Aşk 4. yeni bölüm fragmanı izle (4N1K İlk Aşk 3. son bölüm izle)

Düzenleyen: /
4N1K İlk Aşk 4. yeni bölüm fragmanı izle (4N1K İlk Aşk 3. son bölüm izle)
4n1k Yeni Fragman, 4n1k 4 Bölüm Fragman, 4n1k Yeni Bölüm Fragman, 4n1k 3. Bölüm İzle, 4n1k Son Bölüm İzle, 4n1k Oyuncuları, Haber

MAGAZİN Haberleri

4N1K yeni bölüm fragmanı izle ve 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı, 4N1K 3. son bölüm izleyenlerin merakla beklediği şeylerin başında geliyor. Sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk son bölümde yaşananlar, 4N1K yeni bölüm fragmanı sizlerle...

4N1K yeni bölüm fragmanı izle ve 4N1K İlk Aşk 4. bölüm fragmanı, FOX TV izleyenlerinin heyecanla beklediği ve internette araştırdığı şeylerin başında geliyor. 4N1K 3. son bölüm izleme linki paylaşımının da yapıldığı haberimizde diziye dair son detayları bulabilirsiniz. 

4N1K İLK AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI | 4. BÖLÜM FRAGMANI

4N1K 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

4N1K İLK AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Barış’ı ceza almaktan kurtarmak için Yaprak çeteyi harekete geçirir. Tek tek şikayetçilere giderek şikayetlerini geri almaları için onları ikna etmeye çalışırlar. Ali ile Yaprak arasında her ikisini de şaşırtan bir yakınlaşma yaşanırken, esas sürprizin büyüğü Barış’tan gelir. Ali ise sonunda kız arkadaşı ile tanışması için Yaprak’ı buluşmaya çağırır.

4N1K 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

4N1K SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Barış'ın sürekli Yaprak'ın etrafında olması sonunda Ali'yi harekete geçirir. Yaprak için yazdığı İlk Aşk adlı şarkısını bitiren Ali, bestesini ilk dinleyenin aşık olduğu kız olacağını açıklar. Sırtındaki gitarı gören Barış fırsatı kaçırmaz, Ali'ye meydan okur. İkili gitarla karşılıklı kapışır. Fakat bu kapışma Ali'nin planlarını alt üst eder. Yaprak'a kendini affettirmek isteyen Barış gizlice odasına girer. Amacı aldığı çiçeklerle ona sürpriz yapmaktır. Ancak odasında uyuya kalınca işler fena karışır.

Müdür'ün Oğuz'un annesi Zeliş ile ilişki yaşadığını sanan Sinan, onu tehdit eder ve bir teklifte bulunur. Ancak bu teklif Müdür ile Melike'nin arasında yeni bir krize yol açar.

Merve'nin gönlünü almak için her yolu deneyen Gökhan ise çaresizdir. Ece'den her geçen gün daha da hoşlanan Sinan, onunla yakınlaşabilmek için elinden geleni ardına koymaz. Yaprak'ta uyuyakaldığı gece motoru çalınan Barış'ın başı polis ile derde girer. Her şey Yaprak'ın vereceği ifadeye bağlıdır. Barış'ın babası Tekin, Ali'yi annesinden uzaklaştırmak için beklenmedik bir hamle yapar.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...