Acun Ilıcalı'dan Ali Koç bombası: Birlikte çalışabiliriz

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan Ali Koç bombası: Birlikte çalışabiliriz

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe başkanlık seçimi zamanında Ali Koç'un listesinde adının yer alıp almayacağı uzun süre tartışılan Acun Medya ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında Ali Koç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Ali Koç ile çalışabileceğini dile getirdi.

Acun Medya ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte çalışabileceklerini söyledi. Kendi kanalında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli programda açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, artık düşmanlıkla beslenen taraftar gruplarının olmaması gerektiğini söyledi.

'ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ'

Ali Koç’un vizyonundan etkilendiğini belirten Acun Ilıcalı “Ben de elimden geleni yapacağım. Forma alıp, dağıtacağım. Beni aradılar, projeler konusunda danıştılar. FB TV konusunda çalışmalar yapabiliriz” dedi.

Türkiye’de futbolun yeni bir döneme gireceğine inandığını da sözlerine ekleyen Acun Ilıcalı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Artık herkesin kendi takımıyla ilgileneceği ve rakibe düşmanlık etmeyeceği bir döneme geçeceğiz gibi geliyor. Ben Fatih hocayı çok seviyorum mesela. Avrupa’da Galatasaray ile başarılı olduğunda sevindim. Birlikte Dünya Kupası’nı izlemeye gittik kendisiyle…”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...