Söz dizisinde büyük sürpriz! Tolga Sarıtaş'ın partneri Deniz Baysal mı?

Düzenleyen:
Söz dizisinde büyük sürpriz! Tolga Sarıtaş'ın partneri Deniz Baysal mı?

MAGAZİN Haberleri

STAR TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz'den transfer haberi geldi. Senaryo gereği diziden ayrılan Aybüke Pusat'ın yerine Tolga Sarıtaş'ın partneri olarak diziye dahil olması beklenen isim hakkında önemli gelişmeler yaşandı.

Star TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Söz' dizisi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Aybüke Pusat'ın sezon finalinde diziden ayrılmasıyla birlikte yerine geçecek olan isim merak edilmeye başlanmıştı. O isimle ilgili ortaya atılan son iddia Deniz Baysal oldu. Baysal'a teklig götürüldüğü ve Baysal'ın bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

'Söz dizisinde Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri kim olacak?' sorusu sezon finalinden bu yana cevabı merak edilen sorulardan birisiydi. İddiaya göre 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisiyle oldukça başarılı bir sezon geçiren Deniz Baysal'a teklif götürüldü. Baysal'ın projeye sıcak baktığı söyleniyor. Deniz Baysal'ın başrolünde yer aldığı 'Fazilet Hanım ve Kızları' 50 bölüm yayınlanmış ve geçtiğimiz sezon sonunda ekranlara veda etmişti. Deniz Baysal'ın 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisindeki performansı oldukça beğenilmiş ve özellikle sosyal medyada oyuncu ile ilgili oldukça fazla yorum yapılmıştı. (Gecce)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...