‘Yoğurt milyarderi’ İstanbul’da düğün yaptı

‘Yoğurt milyarderi’  İstanbul’da düğün yaptı

MAGAZİN Haberleri

Daha önce New York’ta evlenen çiftin, aileleri ve yakın dostlarıyla yaptıkları düğünde farklı kültürler bir araya geldi.

ABD’nin önde gelen girişimcilerinden, yoğurt markası Chobani’nin kurucusu Türk asıllı milyarder iş adamı Hamdi Ulukaya, yılbaşında New York’ta evlendiği Louise (Vongerichten) Ulukaya ile İstanbul’da düğün yaptı. Düğüne çiftin aileleriyle yakın dostları katıldı. Fransız asıllı ABD vatandaşı olan Louise Hanım, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve mültecilere yardım eden Food Dreams Vakfının kurucusu. Çift, daha önce ABD’de sade bir törenle evlenmişti. Hamdi Ulukaya, düğün hediyesi vermek isteyen misafirlerinden bunun yerine Food Dreams Vakfına bağışta bulunmalarını rica etti. Toplanan bağışlar, aşçılık yapmak isteyen gençlerin Amerika’da eğitim almasını sağlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...