HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon 1. ilk bölüm FULL İZLE | Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm izle (ATV, Youtube izle)

Düzenleyen: /
Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon 1. ilk bölüm FULL İZLE | Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm izle (ATV, Youtube izle)
Sen Anlat Karadeniz İzle, Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezon, Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm İzle, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Reyting rekortmeni dizi Sen Anlat Karadeniz başladı! Sen Anlat Karadeniz izle, Sen Anlat Karadeniz Canlı izle, Sen Anlat Karadeniz yeni sezon izle... ATV'nin ekranlarda fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sen Anlat Karadeniz dizisi tüm heyecanıyla geri döndü! Birinci sezonunda sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizide sular durulmuyor. Sen Anlat Karadeniz 22. yeni bölümüyle yine nefesleri kesti! Sen Anlat Karadeniz yeni sezon yeni bölümde neler olacak, Tahir kurtulacak mı, Tahir'le Nefes'e ne olacak, sezon finalinde neler yaşanmıştı? Sen Anlat Karadeniz'le ilgili tüm merak edilenler haberimizde... Sen Anlat Karadeniz 2.sezon 1. bölüm full izlemek istiyorsanız haberimizden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz 19 Eylül akşamı yeni sezona merhaba dedi. Sen Anlat Karadeniz izle, Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı, Sen Anlat Karadeniz yeni sezon izle...Müthiş bir sezon finaliye hayranlarını merak içinde bırakan ATV'nin reyting rekotmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz yeniden izleyiciyle buluştu! İlk sezonla izleyiciyi etkisi altına alıp kendine bağlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi, farklı konusu ve deneyimli oyuncu kadrosu ile yeniden nefesleri kesiyor. Yeni sezonun bomba gibi geleceği sezon finalinden belli olmuştu. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda neler olacak, Tahir kurtulacak mı? Vedat öldü mü? Nefes'i şoke eden gerçek ne... İşte tüm merak edilenler...

SEN ANLAT KARADENİZ 22. BÖLÜM (2. SEZON 1. BÖLÜM)  İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SEN ANLAT KARADENİZ 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon 1. ilk bölüm FULL İZLE | Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm izle (ATV, Youtube izle)

Sen Anlat Karadeniz konusu

On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar'ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes'in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit'tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar.

Tahir Kaleli, nam-ı diğer Deli Tahir, Karadenizli muhafazakâr bir ailenin oğludur. Ailenin sahip olduğu kum şirketinde masa başında oturacağına, kum gemilerinde kaptanlık yapmayı, koca koca direklerin tepelerinde makara yağlamayı tercih eden asi, mert, gözü pek, korkusuz bir Karadeniz delikanlısıdır. Tek derdi onu köyün en uslu kızıyla evlendirmek isteyen annesi Saniye'dir. Ancak Sayar Beton'la anlaşma imzalamak için geldikleri İstanbul'da, Tahir'in hayatı sonsuza kadar değişecektir...

Oyuncu Kadrosunu tanımak için tıklayınız

Sinegraf'ın yapımcılığını üstlendiği, fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezonda bomba gibi geliyor. Çarşamba günü yeni sezonunun ilk bölümüyle ekran yolculuğuna devam edecek olan dizide izleyiciyi bol sürprizler bekliyor.

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes Vedat'la karşı karşıya. Gözünü karartan Nefes Tahirsiz yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek?
Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorguluyor. Yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mu?
Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişliyor. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?
Bu akşam saat 20:00'de atv ekranlarında merak edilen tüm soruların cevapları bulunacak.

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler yaşandı izlemek için tıklayınız

 Karadeniz'in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...