BTS üyesi Jimin'e benzemek isteyen adam milyarlar harcadı

Düzenleyen:
BTS üyesi Jimin'e benzemek isteyen adam milyarlar harcadı

MAGAZİN Haberleri

Güney Koreli müzik gurubu BTS'in üyesi Jimin'i konserde gören ve ona benzemek isteyen 28 yaşındaki İngiliz adam Oli London, kör olma riskini göze alarak 75.000 pound harcadı.

İngiliz adam, 2013 yılında Güney Kore'de ünlü grup BTS'in konserine gitti. Konser sırasında sahneye atlayan Oli, grubun vokalisti Jimin'in dış görünüşünü çok beğendi ve ona benzemeye karar verdi.

HAYRANLIĞINDAN DOLAYI BİRÇOK KEZ BIÇAK ALTINA YATTI

O günden itibaren burun, çene altı ameliyatı ve yanaklarına slikon yaptırdı. Oli şunları söyledi: Şimdiye kadar dört kez burun ameliyatı, korelilere benzemek için göz kapaklarını büyütme ameliyetı, ağız içi kornea gevşetme ameliyatı geçirdim. Ayrıca yanaklarımın daha şişik olması için slikon enjekte ettirdim, dudak silikonu ve yüzümün her tarafını botoks yaptırdım.

"ONA BENZEMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

Şimdiye kadar estetik ameliyatlarına 75,000 pound harcayan Oli, Korelilere benzemek için değil idolü olan vokalist Jimin'e benzemek için bu ameliyatları yaptığını söyledi. Oli, çevresinden gelen olumsuz tepkilere rağmen idolü olan şarkıcıya benzemek için gerekli her şeyi yapmaya devam edeceğini söyledi. (Haberler)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...