Ahmet Kural'dan ifade sonrası açıklama

Düzenleyen:
Ahmet Kural'dan ifade sonrası açıklama

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural adliyede ifade verdi.

Ahmet Kural ifadesi sonrası adliye çıkışında şunları söyledi:

Sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, ifade vermek için adliyeye geldi.

Ahmet Kural, öğleden sonra avukatı Sibel Aydın'la birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, sevgilisi Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı, Ahmet Kural'ı ifade vermeye çağırmıştı.

"HAKSIZ OLMAK, HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN DAHA ACIDIR"

İfade verdikten sonra açıklamalarda bulunan Ahmet Kural, "Türk adaletine güveniyorum. Adımın anılmasını hiç istemediğim bir konu. Yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" ifadelerini kullandı.

AVUKAT: FARKLI BİR ALGI OLUŞTURULMUŞTUR

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise şu açıklamayı yaptı:

Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcımıza ifadelerimizi verdik. Müvekkilim ifadesini anlattı. Farklı bir algı oluşturulmuştur. İfadesinden de bu açıkça anlaşılacaktır. Adil savunma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor.

Sıla hanımın avukatıyla ilgili meslekteşımı istanbul barosuna şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız itham, iftira hakaret nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda yasal sürece yarından itibaren derhal başlayacağız.

Ahmet Kural'dan ifade sonrası açıklama

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...