SHOW TV'den Bir Tarihi Karar Daha

Düzenleyen:
SHOW TV'den Bir Tarihi Karar Daha

MAGAZİN Haberleri

Cumartesi akşamlarında eğlenceli konusu ile izleyenleri güldüren reyting savaşlarında da üst sıralarda yer alan Yeni Gelin dizisi 3.sezona aynı başarıyla başlayamadı. Diğer kanallarda yayınlanan diziler Yeni Gelin'i gölgede bıraktı.Ekranlardaki yaprak dökümü devam ediyor. SHOW TV'den bir tarihi karar daha geldi. Yeni Gelin 63.bölümüyle ekranlara elveda diyecek.

Sevilen dizinin Brezilyalı oyuncu Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Renan Bilek, Lale Başar ve Feride Hilal Akın gibi güçlü bir kadrosu var. Brezilyalı oyuncu Jessica May dikkatleri oldukça üzerine toplasa da ancak bu ilgi 2 sezon sürebildi. Rakiplerine karşı direnemedi.

 

Dizinin senarist ve yönetmenlik koltuğunda Aşk Yeniden dizisiyle adını duyuran Ersoy Güler yer alıyor.Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyordu.

Yeni Gelin Konusu

Yeni Gelin dizi farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.

Bella Öztürk

Eğitimli bir ailede yetişen Bella, çok iyi kalpli ve sevecen olmakla kalmayıp aşkının peşinden Çukurova'ya gelecek kadar koca yüreklidir. Biraz sakar olmasına rağmen hayata olumlu yanıyla bakan Bella, konakta onun kuyusunu kazmak isteyenlere karşı bile hoş görülüdür.

Hazar Bozok

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin veliahtlarından olan Hazar mert bir delikanlıdır. Ailesi ile sevdiği kadın arasında kalmasına rağmen aşkın karşısına geçen her şeyi yeneceğini inanıyor, Bella'nın Prensi...

JESSİCA MAY KİMDİR?

5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi. Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor.

En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak. 15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır. Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.

TOLGA MENDİ KİMDİR?

Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Tolga Mendi aslen Adanalı. Memleketi Adana'da çekimleri devam eden Yeni Gelin dizisinden oldukça mutlu olduğu belli olan Tolga Mendi 24 yaşında.Hayatında biri olmayan Tolga Mendi sıklıkla instagram'dan fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Çukurova Üniversitesi'nde okuluna devam eden Mendi, inşaat mühendisliği okuyor.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...