HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bob Ross'un gerçek mesleği şaşırttı!

Düzenleyen: /
Bob Ross'un gerçek mesleği şaşırttı!
Bob Ross, Haber

MAGAZİN Haberleri

Tüm dünyaya resmi sevdiren Bob Ross, 18 yaşında Hava Kuvvetleri'ne girerek 20 yıl boyunca görev yaptı.Görevi boyunca askerlere o kadar çok bağırmış ki emekli olduktan sonra bir daha bağırmamaya yemin etmiş.

Saçlarıyla tam bir ikon haline gelen Bob Amca'nın saçları aslında kıvırcık değilmiş! Dümdüz olan saçlarına, kuaföre gitmeye üşendiği için perma yaptırmış ve saçları imajını oluşturduğu için bir daha hiç kestirmemiş. 

Tam bir hayvan sever olan Ross, programın çekildiği Indiana'da hayvan kurtarma servisi kurmuş ve Orlando'daki evinin arka bahçesini de hayvan rehabilitasyon merkezine çevirmiş.

Resim aşığı ustamız, yaptığı televizyon programından hiç para almamış.

Marangoz olan babasının atölyesinde vakit geçirmekten büyük keyif alan Bob Ross, lisedeyken okulu bırakıp babasına çıraklık yapmaya başlamış. Ancak atölyede yaşadığı bir kaza sonucu sol işaret parmağının ucunu kaybetmiş.

Resim yapmayı kendi kendine öğrenen Ross, geceleri uyumayıp sürekli pratik yapmış.

Herkes onu tanımaya başlasa da hayatından ödün vermemiş ve karısıyla birlikte sessizce yaşamaya devam etmiş.

4 Temmuz 1995 yılında hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...