HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çatı Katı Aşk final yapıyor (Çatı Katı Aşk final fragmanı yayınlandı)

Düzenleyen: /
Çatı Katı Aşk final yapıyor (Çatı Katı Aşk final fragmanı yayınlandı)
Çatı Katı Aşk Final İzle, Çatı Katı Aşk Final Mi Yapıyor, Çatı Katı Aşk 16 Bölüm İzle, Haber

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk, 16. bölümü ile final yapıyor. Başrollerinde Nilay Deniz ve Furkan Andıç'ın yer aldığı diziye son olarak Selin Şekerci dahil olmuştu.

Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çatı Katı Aşk, bu hafta 16. bölümü ile final yapıyor.

İlk haftalarda perşembe akşamları yayınlanan ancak reyting dolayısıyla cumartesi gününe alınan dizinin akıbeti belli oldu. Gün değişikliğinin de ile yaramaması nedeniyle başrollerinde Nilay Deniz, Furkan Andıç ve Yiğit Kirazcı'nın bulunduğu dizi final kararı aldı. Kadroya son olarak Selin Şekerci 'Şirin' karakteri ile dahil olmuştu.

FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI

Çatı Katı Aşk final bölümünde Ateş ve Şirin'in tedavi etmeye çalıştıkları adam hayatını kaybedince ikilinin başı fena halde derde giriyor. Bu durumdan kurtulmaya çalışırken olaylar ise silsile halinde ters gitmeye başlıyor. Demir ve Yasemin'in aşkı ise gün geçtikçe büyüyor. Demir Ateş'i korumaya çalışırken dayak yiyor.

Gülriz, Emin'e yılların itirafını yapıyor! Ateş'in kendi oğlu olduğunu öğrenen Emin ne yapacak?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...