Messi misin Emre?

A -
A +

Bir iyi, bir fena!

Önce en kötüsünden başlayalım:
Fiilen rezalet!
Söyleyin, o kadar meşale nasıl girer böylesine sıkı güvenliğin olduğu bir stada?
Hem de misafir takımın seyircisi tarafından nasıl sokulur onca meşale anlamak zor, anlatmak imkânsız!
Vah ki vah benim ülke futboluma!Maç hızlı ve yüksek bir tempoda başladı. Daha oyun kurgusunu anlamaya çalışırken Bursaspor, Sestak'la harika bir gol buldu.
Gözlerim Gökhan Gönül'ü ararken sağ kanatta Mehmet Topuz ve Kuyt'ın mükemmel uyumunu şahitlik etti. Topuz'un geriden forse ettiği Kuyt ilk defa oyunu bu kadar önde ve bu kadar etkili oynuyordu, Sow ve Emre'ye verdiği iki nefis pas vardı ki, o iki pozisyonun gol olmaması F.Bahçe adına büyük bir şanssızlıktı. Hele buna bir de Kuyt'ın kaçırdığı mutlak pozisyonu eklersek, F.Bahçe için kullandığım "şanssız" ifadesi inanın abartı olmaz.
Maçın genelinde hiç tartışmasız üstün olan F.Bahçe'ydi. Ancak itiraf edelim ki, sarı-lacivertlilerin tribünleri hop oturup hop kaldıracak coşkusu yok. Niye çünkü F.Bahçe'de hâlâ takım havası yok. 
Bursaspor'un sağ tarafı biraz güçlü olsa F.Bahçe'nin sol kanadı eleğe döner. Fakat Bursa'da o kanadı işletecek bir yetenek yok. Maçın ilk yarısında Emre'ye kadar F.Bahçe mükemmel, Emre'den sonrası kayıp. Ara ki bulasın. Hele Semih, Webo'yu o kadar aratıyor ki, Kocaman'ın kendisine tanıdığı onca krediyi de bozuk para gibi harcıyor. 
Caner oyuna girdikten sonra F.Bahçe'ye bir hareketlilik geldi. Demek ki Caner bu takımın değişmezi olmalı. Farklı skor sizi aldatmasın Fener iyi değildi. Tek mazereti Avrupa yorgunluğu olabilir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.