HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbullu Gelin 58. bölüm izle Star TV | İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm tek parça full izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)

Düzenleyen: /
İstanbullu Gelin 58. bölüm izle Star TV | İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm tek parça full izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)
İstanbullu Gelin İzle, İstanbullu Gelin Star Tv, İstanbullu Gelin 58. Bölüm İzle, İstanbullu Gelin Full Tek Parça Hd İzle, İstanbullu Gelin 59. Bölüm Fragmanı, İstanbullu Gelin Full İzle, İstanbullu Gelin 19 Ekim Bölüm İzle Full, Haber

MEDYA Haberleri

İstanbullu Gelin izle Star TV, İstanbullu Gelin 58. bölüm izle, İstanbullu Gelin 19 Ekim bölümü tek parça izle... Sevilen dizi İstanbullu Gelin, 19 Ekim akşamı 58. bölümü ile ekranlara geldi! 3. sezonu ile ekranlardaki macerasına devam eden dizide bu hafta neler olacak heyecanla bekleniyordu. 'Faruk'un babası kim?' sorularının cevabı bu bölümde yanıt bulacakmış gibi görünüyordu! İpek'in yaptırdığı DNA testini gören Esma, oğluna rest çekiyor! Peki bu bölümde neler olacak? Adem ile Boranlar arasında çekişmede neler olacak? İstanbullu Gelin izle, İstanbullu Gelin star tv, İstanbullu Gelin 58. bölüm izle, İstanbullu Gelin yeni bölüm ve son bölüm izle, İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı gibi detaylar sizlerle...

İstanbullu Gelin 3. sezon 5. bölüm izle, İstanbullu Gelin 58. son bölüm izle, İstanbullu Gelin 3. sezon son bölüm izle gibi dizinin 19 Ekim akşamı yayınlanacak olan bölümüne ilişkin detaylar haberimizde. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı sevilen dizide heyecan devam ediyor! Son olarak Faruk'un babasının kim olduğu merak ediliyordu! Zor durumda olan Boranlar çıkış yolunu bulabilecek mi? Star TV'nin iddialı yapımı İstanbullu Gelin, yeni sezonda da iddialı bir şekilde izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor! İstanbullu Gelin 58. bölüm full izle, İstanbullu Gelin 58. bölüm tek parça izle gibi dizinin bu haftaki bölümüne dair detaylar dışında İstanbullu Gelin 59. bölüm fragmanı, İstanbullu Gelin 59. bölüm ön izlemesi de haberimizde olacak. İşte İstanbullu Gelin 58. bölüme dair detaylar...

İSTANBULLU GELİN 58. BÖLÜM İZLE STAR TV (İSTANBULLU GELİN TEK PARÇA FULL İZLE)

İSTANBULLU GELİN 58. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

İSTANBULLU GELİN 57. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur. Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.

İstanbullu Gelin 58. bölüm izle Star TV | İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm tek parça full izle (Star TV, Puhu TV, YouTube)

FARUK BORAN (ÖZCAN DENİZ) Ailesinden devraldığı otobüs firmasını genişleten ve ülkenin ünlü iş adamları arasına giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tanıştığı ve adeta çarpıldığı Süreyya ile ilişkisinin getirdiği sorunlarla uğraşırken; diğer yandan birden bire hayatına giren düşmanı Adem’le başa çıkmaya çalışacaktır. Üstelik bu düşman aileyi temellerinden sarsacak bir sırla gelmektedir.
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...

SÜREYYA DENİZ (BORAN) (ASLI ENVER) Küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya, baş döndürücü güzelliği, güçlü kişiliği ve sağlam duruşu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyya’nın mütevazi yaşamı Bursalı iş adamı Faruk Boran’a ilk görüşte aşık olması ile tamamen değişir.

ESMA BORAN (İPEK BİLGİN) Bursa’nın en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanım, Boran konağının tek hakimidir. Kocasını kaybettikten sonra kendini dört oğluna adayan Esma Hanım’ın elbette ki en büyük hayali ailesine layık bir gelin adayıdır. Tam da o adayı bulmuşken Faruk, Esma Hanım’ın asla onaylamayacağı Süreyya’yı eve getirir. Esma Hanım’a karşı bu evliliği kabul ettirmek ne Faruk ne de Süreyya için kolay olmayacaktır.
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...

FİKRET BORAN (SALİH BADEMCİ) Her zaman abisinin başarılarının gölgesinde kalmış ve bunu hiç bir zaman kabullenememiştir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine aşık olduğu İpek’e kavuşur. Ancak İpek’in onu asla sevmemesi zaten zayıf olan karakterini iyice çökertecek ve sırf abisine zarar vermek adına bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.

İPEK DOKUYUCU (BORAN) (DİLARA AKSÜYEK) Esma hanımın ikinci gelini, Fikret’in eşi. Son derece güzel ve çekici görüntüsüne rağmen içi kötülüklerle dolu bir kadın. Faruk’un eşi olamamanın hırsını Süreyya’ya kötülük ederek ve Esma Hanımın yerine göz dikerek çıkarmaya çalışacak.

ADEM SEZGİN (FIRAT TANIŞ) Boran ailesinden, ama özellikle Faruk’tan alacağı intikam ateşiyle yaşayan, aileye ait ne varsa almaktan başka bir şey düşünmeyen kapkara bir adam. Beklenmedik bir sırla ortaya çıkan bu düşman, Boran ailesini temellerinden sarsacaktır.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...