HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Savaşçı 51. bölüm izle FOX TV | Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı 51. son bölüm tek parça full izle (Fox TV, YouTube)

Düzenleyen: /
Savaşçı 51. bölüm izle FOX TV | Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı 51. son bölüm tek parça full izle (Fox TV, YouTube)
Savaşçı 50. Bölüm İzle, Savaşçı Yeni Bölüm İzle, Savaşçı Son Bölüm İzle, Savaşçı 50. Bölüm Canlı İzle, Savaşçı 51. Bölüm Fragmanı, Savaşçı 50. Bölüm Tek Parça İzle, Savaşçı Fox Tv Full İzle, Savaşçı Tek Parça Son Bölüm, Savaşçı Son Bölüm Full İzle, Haber

MEDYA Haberleri

Savaşçı 51. bölüm full izle, Savaşçı 52. bölüm fragmanı izle, Savaşçı 51. bölüm full tek parça izle... Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, yeni sezona bomba gibi başladı! Bu hafta 3. sezon 3. bölümü ile ekranlara gelecek olan Savaşçı'da neler olacağı merakla bekleniyor. Fragmanları izleyen diziseverler, heyecanla 21 Ekim akşamını beklemeye başladı bile! Savaşçı 51. bölüm izle, Savaşçı 51. bölüm full izle, Savaşçı 52. bölüm fragmanı, Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı yeni bölüm izle, Savaşçı son bölüm full izle gibi araştırılan konulara dair detaylar haberimizde!

Savaşçı 51. bölüm full izle, Savaşçı 52. bölüm fragmanı izle, Savaşçı 51. bölüm full tek parça izle... Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'nun oynadığı Savaşçı dizisi, ilgiyle takip ediliyor! Fox TV ekranlarının reytinglerde en çok güvendiği yapımlardan olan Savaşçı, 3. sezonu ile izleyiciyle buluşuyor. Güçlü kadrosu ve sağlam konusu ile dizi takipçilerini ekran başına kilitleyen Savaşçı'da 21 Ekim akşamı neler olacak merakla bekleniyor. Diziseverler, Savaşçı 51. bölüm izle, Savaşçı yeni bölüm izle, Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı 51. bölüm izle, Savaşçı 52. bölüm fragmanı, Savaşçı 51. bölüm tek parça izle gibi konularda araştırma yapıyorlar! İşte Savaşçı 51. bölüm ile ilgili detaylar...

SAVAŞÇI 51. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

SAVAŞÇI 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kaan Bozuk’un vurmuş olduğu kişilerin esasında Türk askeri olan Bordo Bereliler olmadığı, Cevher Albay'a suikast gerçekleştirmek için gönderilen adamların olduğu gerçeği ortaya çıktı. Tüm bunların yanı sıra düzenlenen bu suikastlerin Yüzbaşı Kaan ile bir bağlantısı olduğuna ilişkin kuşkuya düşen Abay Kopuz ise bu konu hakkında derinlemesine araştırma süreci içerisine girerken, Kaan Bozok ise Leyla’nın emrinin ardından yeni bir göreve daha atıldı. Yüzbaşı Kaan Bozok'un Türk Dünyası Kurultayı'nda bombalı bir saldırı gerçekleştirmesinin kendisine görev olarak verildiği Savaşçı 51.bölüm fragmanı da izleyici kitlesiyle buluştu. Savaşçı 51.bölüm fragmanında; Türklerin bir araya gelip çekirdek ordu kurma girişiminde bulundukları Türk Kurultayı'nın düzenlendiği toplantı salonuna resmi üniformalı Özel Kuvvetler Yüzbaşısı olarak Kaan Bozok'un giriş yapması heyecan seviyesini doruğa taşıdı. Bürokratların yer aldığı ve Yüzbaşı Kaan'ın bombalamasının emredildiği bu Kurultayda Albay Kopuz ve Kaan Bozok ilk kez karşı karşıya geldi. 

Savaşçı'da Haydar Bozkurt'u canlandıran Sarp Levendoğlu kimdir?

FOX TV ekranlarında yer alan Savaşçı dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu bulunuyor. Sarp Levendoğlu, Savaşçı dizisinde JÖH komutanı Haydar Bozkurt karakterini canlandırıyor. Daha önce 'O Şimdi Asker' ve 'Emret Komutanım' adlı projelerde rol alan Sarp Levendoğlu, yeniden bir asker projesiyle izleyicilerle buluştu. 

Savaşçı 51. bölüm izle FOX TV | Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı 51. son bölüm tek parça full izle (Fox TV, YouTube)

SARP LEVENDOĞLU KİMDİR?

Sarp Levendoğlu, 25 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da doğdu.

Oyunculuğa altı yaşında başladı.

Ortaokula kadar Ankara'da yaşayan Sarp Levendoğlu, ardından ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. İstanbul'da Saint Beniot Lisesi’ne kayıt olan Sarp Levendoğlu, buradaki eğitimini bitirdi. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı bölümünü okudu, fakat bölümünden memnun olmayan Sarp Levendoğlu Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümüne girmiş ve burada eğitimini tamamlamıştır. Bununla birlikte İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Mustafa Altıokların yeğeni olan Sarp Levendoğlu, ilk olarak Gece Gündüz dizisinde rol aldı. Ardından Emret Komutanım dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı.

Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Ünlü oyuncu Dizi oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik kabiliyeti ve bilgisi beceriside vardır. Bu nedenle Emret Komutanım ve Gece Gündüz adındaki dizide yönetmenlik yaptı.

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 2014-2017 tarihleri arasında evli kaldı.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLERİ

2002 – O Şimdi Asker
2003 – Lise Defteri(Mehmet)
2004 – Çınaraltı(İbrahim)
2005 – Emret Komutanım(Üsteğmen Levent)
2007 – Zeliha’nın Gözleri(Rehan)
2009 – Altın Kızlar
2010 – Kirli Beyaz(Yekta)
2011 – Mor Menekşeler
2013 – Böyle Bitmesin (Serkan)
2014 – Küçük Ağa (Ali)
2015 – Ne Münasebet(Demir)

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...