30 Ekim MasterChef Kim Elendi? Master şef Türkiye 30 Ekim elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

Düzenleyen:
30 Ekim MasterChef Kim Elendi? Master şef Türkiye 30 Ekim elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

MEDYA Haberleri

30 Ekim MasterChef kim elendi merakla bekleniyor. Dün eleme adayı olan Tuğçe'nin dışında kimler aday oldu? Master şef Türkiye'de heyecan 30 Ekim Salı akşamı gerçekleşecek olan eleme ile devam ediyor. MasterChef dokunulmazlık kimin olacak yarışma takipçileri merakla bekliyordu. Dün akşam oynanan yarışma ile bu isim belli olmuştu. Peki bu akşam neler olacak? MasterChef Türkiye'de bu akşam iki eleme adayı çıkacak. Eleme adayları kimler olacak? Geçen hafta MasterChef'e Doruk veda etmişti. Bu hafta kim elenecek merakla bekleyenler MasterChef canlı izleme linki ile yarışmayı canlı takip edebilirler. İşte MasterChef Türkiye ile ilgili detaylar...

MasterChef Türkiye kim elendi? 30 Ekim Master şef sonuçları heyecanla bekleniyor! TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan 30 Ekim akşamı ekranlara gelecek olan bölümle devam ediyor! MasterChef 17. bölümü izleyenler, Master şef Türkiye 18. bölümde neler olacak diye programın bir an önce başlamasını bekliyorlar! MasterChef 17. bölümde yarışmacılardan lokma yapmalarını isteyen jüri üyeleri bekledikleri lezzetlerle karşılaşacaklar mı merakla bekleniyordu. Mutfakta büyük bir karmaşaya neden olan lokma yapımı sonunda kaptanlığı kazanan Murat, bölümde büyük yankı uyandırmıştı! MasterChef kim elendi, Masterşef Türkiye 30 Ekim kim elendi, Master şef dokunulmazlık kimin oldu, Master şef hangi takım kazandı gibi günün merak edilenleri haberimizde. 

MASTERCHEF KİM ELENDİ? MASTERCHEF 18. BÖLÜM ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 29 Ekim bölümünde eleme adayı olan isim Tuğçe'ydi! Değişen format ile birlikte sadece bir kişi eleme adayı olmuştu. Peki bu akşam neler olacak? Kim elendi? Tuğçe'den sonra eleme adayı olan iki yarışmacı belirlendi! O isimler Kerem ve Burcu oldu! İŞTE ELENEN İSİM...

MASTERCHEF KİM ELENDİ? DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASTERCHEF GEÇEN HAFTA NELER OLDU, KİM ELENDİ?

22 Ekim MasterChef Türkiye bölümünde kırmızı ve mavi takımın yarışı büyük heyecana sahne olmuştu. Kaptanlık yarışını kazanan Hakan, karşı takımın kaptanı olarak Esra'yı seçmişti.

Karadeniz yemekleri yapan takımlar, yemeklerini jüri üyelerinin beğenisine sundular. Birbirinden lezzetli ve yöresel yemekleri yapan yarışmacılar, kazanan takım olmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girdiler!

Kaptanlık yarışını kazanan Hakan, karşı takımın kaptanı olarak Esra'yı seçti. Sonrasında kendi takımlarını oluşturan kağtanların tercihleri doğrultusunda takımlar şu şekilde tamamlandı:

Mavi takım: Kaptan Hakan, Kerem, Doruk, Eslem, Burcu, Mehmet
Kırmızı takım: Kaptan Esra, Uğur, Tuğçe, Meltem, Murat

Yapılan yemeklerin jüri üyelerine sunulmasının ardından, üç jüri üyesi kazanan takımın kırmızı takım olduğunu açıkladı! Sonrasında mavi takım yarışmacıları, dokunulmazlık için yarıştı! Dokunulmazlığı kazanan isim Eslem oldu!

30 Ekim MasterChef Kim Elendi? Master şef Türkiye 30 Ekim elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

Ardından yapılan oylama ile Hakan ve Doruk ilk günün eleme adayları olarak belirlendi! Heyecan 23 Ekim akşamı yapılacak olan yarışma ile devam etti!

23 Ekim'de yapılan yarışmanın sonucunda eleme adayı olarak belirlenen isimler Murat ve Tuğçe oldu! Yaptıkları yemekleri jüri üyelerine sunan isimler arasından Tuğçe ve Murat sıyrıldı ve geriye kalan Hakan ve Doruk oldu!

Doruk, 23 Ekim bölümünde MasterChef Türkiye'ye veda eden isim oldu...

Geçen hafta yapılan yarışmada veda eden isim Atakan olmuş, MasterChef Türkiye izleyicisine büyük bir şok yaşatmıştı!

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...