Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Dursun: Yedek oturmak için gelmedim

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Serdar Dursun: Yedek oturmak için gelmedim

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe’nin yeni transferi Serdar Dursun, sarı-lacivertli takıma yedek kulübesinde oturmak için gelmediğini ifade ederken, herkesin Fenerbahçe’nin büyüklüğünün farkında olması gerektiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce’nin Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam Fenerbahçe’de yeni transfer Serdar Dursun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezona iyi başlayıp iyi bitirmek istediklerini dile getiren Serdar, "Rekabete hazırım. Fenerbahçe'de oynuyorsan iyi oyuncularla oynuyorsundur. Ben buraya oynamak için geldim, yedekte oturmak için gelmedim. Forma mücadelesi vereceğim. Kim gelirse gelsin fark etmiyor. Herkese kapımız açık." ifadelerini kullandı.

"HER MAÇ 11 BAŞLAMAK İSTİYORUM"
Fenerbahçeli olduğunu ve daha önce birçok maça geldiğini dile getiren 29 yaşındaki golcü, "Fenerbahçe'de oynuyorsa taraftarların gol beklentisinin olması normal. Takımı şampiyonluğa götürecek goller atman lazım. Ben de mücadele edeceğim ve çabalayacağım. Gollerimle takımı şampiyonluğa taşımak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ocak ayından beri kontratsız bir oyuncu olduğunu belirten Dursun, "Çok fazla teklif geldi. Bundesliga, La Liga ve Serie A ile Türkiye'den teklifler aldım. Türkiye'den tekliflere pek sıcak bakmıyordum ama Fenerbahçe olunca fikirler değişiyor." açıklamasını yaptı.

Ali Koç ve Selahattin Baki'ye teşekkürler eden Serdar Dursun, "Bana inandılar ve saygı duydular. Gol olarak bir rakam vermek doğru değil. Her maç 11 başlamak istiyorum ve gol atmak istiyorum ama bir rakam vermek doğru değil." dedi.

"HERKESİN FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜNÜ FARKINA VARMASI LAZIM"
Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye gelen herkesin kulübün büyüklüğünün farkında olması gerektiğini ifade etti.

Teknik Direktör Vitor Pereira'ya karşı daha önce oynadığını ve gol attığını anlatan Serdar, "Hocayla ilgili ilk izlenimim konuşmasının beni çok etkilemesiydi. Herkesin Fenerbahçe'nin büyüklüğünün farkında olması lazım. Bu camiada her zaman kazanman lazım." ifadelerine yer verdi.

Takım arkadaşları tarafından çok iyi karşılandığını aktaran Serdar Dursun, "Çok iyi oyuncular ve karakterler var. Herkes forma savaşında elinden gelenin en iyisini yapıyor ve kendisini hocaya kanıtlamak istiyor. Hoca çok profesyonelce antrenman yaptırıyor" dedi.

MİLLİ TAKIM  AÇIKLAMASI
Tecrübeli oyuncu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisini Avrupa Şampiyonası'na götürmemesine ilişkin bir soru üzerine, "Saygı duymak lazım. Hoca ne derse o. Benim tek yapacağım sahada çalışmak ve kendimi göstermek. Kendimi ispatlarsam önümüzdeki dönemde milli takım kadrosunda olabileceğimi düşünüyorum" cevabını verdi.

MESUT ÖZİL'E ÖVGÜ
Almanya liginin Türkiye'den disiplin, taktik ve fizik açıdan farklı olduğunu aktaran Serdar, Mesut Özil ile ilgili, "Mesut Almanya'da kendini kanıtlamış tarihin en iyi 10 numaralarından biri. Mesut’un adı geçince akıllara direkt asist gelir. Bencil bir oyuncu değil. Bazı oyuncuların göremediği yerleri görüyor. Forvet olarak kim oynarsa oynasın onunla daha fazla pozisyona girecek” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...