Sizi Allah'a Şikayet Ediyorum

A -
A +
"Tabii ki Erdoğan Cumhurbaşkanlığına aday olsun ve seçimi kaybetsin isterim" diyor Şahin Alpay. Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk televizyonda İsrail Cumhurbaşkanı'nı Başbakan Erdoğan'a tercih ediyor. Paralel yapı ve onun destekçilerinin "Erdoğan düşmanlığı" pik yapmış durumda. Onlar için önemli olan Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi. Erdoğan kaybetsin de Türkiye kaybetmiş, İslam dünyası kaybetmiş, müminler kaybetmiş hiç önemli değil. Köşemin geri kalan bölümünü, bunların neler yaptığını bir Cuma hutbesinde dile getiren Mustafa İslamoğlu'nun sözleriyle bitirmek istiyorum. İslamoğlu'nun ibret verici değerlendirmesi şöyle:

"Bugün küçük dilimizi tekrar yuttuk. Muhataplarımızın kim olduğunu biliyoruz ve sizi Allah'a şikayet ediyorum. Şahsıma haksızlık ettiniz. Beni dinlediniz, zulmettiniz sizi adalete şikayet ettim. Beni burada söylemediğim şekilde mağdur ettiniz sizi Allah'a şikayet etmedim. Dişimle tırnağımla emeğim olan Akabe Camiasını mağdur ettiniz. Yardım Eli Camiasını mağdur ettiniz, sizi Allah'a şikayet etmedim ama şimdi sizi Allah'a şikayet ediyorum, çünkü bu ülkeye kötülük yapıyorsunuz.

Sizi Allah'a şikayet ediyorum bu Ümmete kötülük yapıyorsunuz, umutlarımızı kırıyorsunuz. Sizi Allah'a şikayet ediyorum çünkü "Hoca" deyince artık kötü şeyler zikrediliyor... Sizi Allah'a şikayet ediyorum, çünkü cemaat kavramının alnına leke sürdünüz...
Bugüne kadar tapenize kulak vermiyordum, bugüne kadar çektiğiniz görüntülere gözümü kirletmemek için bakmıyordum, ama bu ülkenin istihbarat teşkilatının başını, Dışişleri Bakanını, güvenlik kurumunun iki numarasını ve bunlar arasında çok özel ve güzel bir konuşma geçiyor...Siz bu ülkeye ihanet eder gibi, ABD ve İsrail'e gammazlar gibi alıyorsunuz o konuşmaları servis ediyorsunuz. Bununla bu ülkeye, bu insanlara, umudunu bu ülkeye bağlayan Yemenli Muhammed'e, Mısır'lı, Malezyalı,Arakanlı insanlara zulüm ediyorsunuz. Ne adına bunu yapıyorsunuz, kendi yumurtanızı pişirmek için memleketi yakıyorsunuz. Ben bu deyimi bir zamanlar bir kesim için daha kullanmıştım şimdi siz onlarla aynı yerdesiniz.

'Paralel devlet var biz ondan değiliz' demeniz bizi aptal yerine koymanızı kabul etmiyoruz. Talebeleri götürüp Kur'an'a el bastırıyorsunuz 'falan partiye oy verin' diyorsunuz...Bana bir öğrenci telefon açıyor, "Hocam Kur'an'a el bastırdılar şimdi yeminimi tutmazsam ne yapmam gerekiyor?" diyor ben de diyorum ki 'o yemini tutarsan bir şey yapman gerekir'...

Osmanlıyı yıkanlar yerini neyin alacağını planlamayı unuttular mı? Unutmadıkları için de planladılar. O proje bugüne kadar geldi ve bugün de o projenin devamı isteniyor. Osmanlıyı yıkanlar kimlerse bugün de bu projeyi yapanlar onlar. Hala devam ediyor yıkım. Müslümanlar kendilerini toparlamasın diye uğraşıyorlar. Tüm dertleri bu...Mursi'yi Sisi'ye yedirenler aynı, Suriye'yi Esed'e yedirenler aynı.Yemen'e,Suud'un başına bu zalimleri bela edenler aynı.
Biz bu oyunu görmüştük de böylesini görmemiştik. Kendi elimizle kendi boğazımızın boğdurulacağını görmemiştik.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.