Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz"

Politika Haberleri

Kocaeli TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesisinin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında paralel yapı ve gelişen ekonomiye değindi.

Kocaeli'de TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesisinin açılışındaki konuşmasında paralel yapıya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Almanya kendini bizim işimize dahil olacağını sanmasın" dedi. nbsp;TÜPRAŞ'ın hiçbir algı operasyonuna rağmen yaptığı bu başarı en güzel cevaptır. Uluslararası şirketlerden de beklediğimiz budur. Gerçek manzaraya baksın ve o şekilde karar versin. Algı operasyonlarla yalan dolan manşetler yapanlara hiçbir zaman diz çökmeyeceğiz. Şahsımın ya da arkadaşlarımın burada olup ya da olmamaları önemli değil biz buraya seçimle geldik. Ama unutulmasın ki millet burada ve her daim burada olacak. Özellikle yeni Türkiye'nin katılımına biz olsak da olmasak da her zaman sahip çıkılacaktır. Ekonomimiz git gide büyüyor.

"ÇÖZÜM SÜRECİ İNATLA DEVAM EDECEK"

Çözüm süreci kararlılıkla ve inatla devam edecek. Şuan ki durum ekonomimizin ne kadar ilerleyeceğinin bir ifadesidir. Medya inanıyorum ki bu kirli emellerden arınacaktır. Milletimiz üzerinde kurdukları kumpaslara bu millet gelmiyor ve gelmeyecektir. Vicdan sahibi herkesi cesur bir duruşla cevap vermesini özellikle hatırlatıyorum. Her zaman hatırlatıyorum bir taraf olan bertaraf olur. Omurgalı durduğumuz zaman bilesiniz ki milletimiz kazanacaktır. Milletimiz kazandıkça ülkemiz kazanacaktır. Taşeronlara ve paralel yapıya kol kanat görenler eninde sonunda teslim olacaklardır. nbsp;

"ALMANYA BİZİM İŞİMİZE DAHİL OLAMAZ"

50 yıldır bu ülkeyi AB'nin kapısında bekletenler bu durumun farkındalar mı? Böyle bir adımı atarken de acaba AB ne der, acaba AB'den tepki gelir mi diye düşünmeyiz. Biz kendi göbeğimizi kendimizi keseriz. Aynı şekilde Avrupa'da 7 tane vatandaşımızı öldürenler hala basına sokulmadı bunun hesabını verebilirler mi? Bunlara cevap verin. Ben bir ülkenin başındaki şahısla görüşüyorum ve bana diyorki 4 bine yakın terörist dosyası var. Peki sonuç diyorum, sonuç yok. Tabi ki de Almanya'dan bahsediyorum. Almanya kendini bizim işimize dahil olacağını sanmasın. Atılacak olan her adım hukuk içinde olacak. Yasalar ve vicdan çerçevesinde verilecek. nbsp;

"TÜRKİYE ARTIK BÖYLE BİR TÜRKİYE"

Türkiye artık eski Türkiye değil, yeni Türkiye. Biz işimize bakacağız yalanlara dolanlara ve algı operasyonlarına boyun eğmeden devam edeceğiz. Güçlü bir Türkiye inanıyorum ki gündemi belirleyen, belirtilmeyen bir Türkiye olacağız. Onlar Türkiye'yi eskiye götürmek isteyecekler. Az önce gelirken helikopterden gelirken temelini attığımız kulelerin yükseldiğini gördüm. Vakit nakittir anlayışımızı bu eserlerle göreceğiz. 3. Köprüsünde kulelerinin de yükseldiğini gördüm. Türkiye artık böyle bir Türkiye. TÜPRAŞ ve Koç'u tebrik ediyorum.

Türkiye Gazetesi

##tgvideo##



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...