Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Ala, 'Diz çökenlerden değiliz'

Bakan Ala, 'Diz çökenlerden değiliz'

Politika Haberleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Ülke TV'de yayınlanan ''Gündem Özel'' programına konuk olan Ala'nın açıklamalarından satır başları şöyle;

'TAHŞİYECİLERİN SUÇLU DURUMA GETİRİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ'

Tahşiye, isim olarak bir milletin kamuoyunun pek tanımadığı bir çağrışım veriyor ama onlar Said Nursi'nin kitaplarının ne anlama geldiğini açıklıyor. Çeşitli cemaat ve gruplar Said-i Nursi'nin kitaplarının ne anlama geldiğini açıklıyor. İşte bir grup hassasiyetleri olan tahşiciler cemaati bu yönde çalışmalar yürütmüşler. Anlaşılıyor ki bunlara karşı bir kumpas kurulmuş. Ve bu insanlar kriminal hale yani suçlu hale getirilmişler. Devletin içerisindeki bazı kamu görevlilerinin bazı emniyet mensuplarının bu kişileri suçlu hale getirmek için bunlara yönelik bazı suç delillerini, sis bombası, el bombası gibi bunların dershanelerine koyarak suçlu duruma getirmek istedikleri iddia eiliyor. Yani bir kumpas iddiasıyla bu soruşturma yürütülüyor. Bu vahim bir durum. Bu iddialar dava sonucunda netleşecek.

OPERASYON 17 ARAKLIK'IN RÖVANŞI DEĞİL!

Rövanşla devleti yanyana koyacaksanız başka bir devleti koymanız gerekir yanına ama başka bir devlet olmadığı için böyle bir şey söz konusu değil. Devlet mekanizması tanımı gereği rövanşist bir tavır içerisinde olmaz.
Biz aklı kullanmaya cesaret etmeliyiz. Bunun için eğer alternatif maliyeti ele alınırsa nasıl bir şeyden döndüğümüzü nasıl bir kaotik ortamdan döndüğümüzü görürüz.

BİZ ANKARA'DA DİZ ÇÖKENLERDEN DEĞİLİZ
Sürekli öne doğru gidiyoruz bunu siyasal ve demokratik istikrarla yapıyoruz. Kimse milletin verdiği iradeyi bizden çalmaya kalkmasın. Biz Ankara'da diz çökenlerden değiliz olmayacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...