Kılıçdaroğlu'ndan inanılmaz benzetme

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu'ndan inanılmaz benzetme

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın geldiği gibi gideceğini ileri sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan '1 Milyon Meyve Fidanı Üreticilerle Buluşuyor' kampanyası kapsamında Bergama ilçesine bağlı Kozak Yaylası'nda fidan dağıtım töreni ve Dünya Kooperatifçilik Günü etkinliğine katıldı. Etkinliğe, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, ilçe belediye başkaları, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu'nun da aralarında bulunduğu bazı protokol üyelerinin, koltuk yetersizliği nedeniyle koltukların kenarlarına oturduğu görüldü. Konuşmasında Tire Süt Kooperatifi Başkanı'nın konuşmasına cevap niteliğinde konuşan Kılıçdaroğlu, "Başkan, 'inşallah Türkiye'nin geleceği de aydınlık' olur dedi. En ufak bir endişeniz olmasın. Eğer bu ülkede birlikte ulusal Kurutuluş Savaşı verdiysek inanın ve emin olun, aydınlık Türkiye'yi el birliği ile kuracağız. Haramilerden şikayet ettiğinizi biliyorum. Dünyanın hiçbir ülkesinde haramilerin iktidarı sürekli olmamıştır. Geldikleri gibi giderler" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...