CHP sandık görevlilerini eğitiyor

CHP sandık görevlilerini eğitiyor

Politika Haberleri

CHP, her seçim sonrası yaşanan "oy çalındı, yanlış sayıldı" tartışmalarına son vermek için sandık görevlilerini eğitmeye başladı.

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için çalışmalarını sürdüren CHP, her seçim sonrası yaşanan "oy çalındı, yanlış sayıldı" tartışmalarına son vermek için sandıklarda görev alacak partililerini belirleyip eğitmeye başladı. CHP, seçimlerde kurulacak yaklaşık 190 bin sandıktaki oyların nasıl sayılacağı, tutanakların nasıl tutulacağı ve sahte oyların nasıl önleneceğine yönelik de videolu tanıtım ve bilgilendirme yapacak. Seçim ve Hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Sandığı sahipsiz bırakmayacağız. Her sandıkta görevlimiz olacak, bu hususta eğitimlere de başladı. Ancak diğer partiler de aynı hassasiyeti göstermeli" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...