Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'den dikkat çeken açıklama

/ Kaynak: AA
HDP'den dikkat çeken açıklama

Politika Haberleri  / AA

HDP Merkez Yürütme Kurulu, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

HDP Merkez Yürütme Kurulu, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin "Bu vahim ve acı olayın bütün detaylarının dikkatlice araştırılmasını ve sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı. HDP Merkez Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazı açıklamada, olayın sonuçlarından derin üzüntü duyulduğu belirtildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ve operasyonda öldürülen Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi sunarız. Bu vahim ve acı olayın bütün detaylarının dikkatlice araştırılmasını ve sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılmasını bekliyoruz. Operasyon sonucunda savcı Mehmet Selim Kiraz dahil üç cenazenin adliyeden çıkmış olmasını 'başarı' olarak sunanları şaşkınlıkla karşıladığımızı ifade etmek istiyoruz. Tekrar hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...