Başbakan'dan Suriyelileri Esad'a teslim etmek isteyen Kılıçdaroğlu'na cevap

Başbakan'dan Suriyelileri Esad'a teslim etmek isteyen Kılıçdaroğlu'na cevap

Politika Haberleri

Artvin'de konuşan Başbakan Davutoğlu, Suriyelileri ülkesine göndermek isteyen Kılıçdaroğlu'nu İnönü zihniyetine benzetti.

Artvin'de partisinin düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye sığınan Suriyelileri Esad'a geri göndereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. "1944 lekesini üzerimize çalan Kılıçdaroğlu zihniyetine fırsat vermeyeceğiz" diyen Davutoğlu, Türkiye'ye sığınan mazlum kişilere sahip çıkılacağını da sözlerine ekledi:
BORALTAN FACİASINI HATIRLATTI
"1944'te 146 Azeri kardeşimiz Iğdır'a geldi. Bir Azeri şair şöyle seslendi: Bizi siz öldürün vermeyin Rus'a... Tek parti zihniyeti o zaman bu Azeri kardeşlerimizi Ruslara teslim etti ve köprüde şehit edildiler. Azerilerin Ruslara teslim edilmesiyle alnımıza kara bir leke çalındı.
"KILIÇDAROĞLU ZİHNİYETİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"
Kılıçdaroğlu diyor ki bayır bucaktan gelen Türkmenleri zalim Esad'a teslim edeceğiz. Bize sığınan kardeşlerimizi katil Esad'a teslim etmek bize yakışır mı? Biz mazlumlara bağrımızı açtık ve açmaya devam ediyoruz. 1944 lekesini üzerimize çalan Kılıçdaroğlu zihniyetine fırsat vermeyeceğiz."
"ARTVİN'E GELDİKTEN SONRA HİÇ TATİL YAPMADIM"
"Tam Artvin ziyaretinden 11 gün sonra genel başkanlığı ve başbakanlığı devraldım, Artvin onun için özeldir. İki gün kaldım öyle bir depolamışım ki o günden bu yana hiç tatil yapmadım. 14 Ağustos 2014'ten bu güne kadar bir tek gün tatil yapmadım.
"GELİN KAFKASLARI BARIŞ DİYARI YAPALIM"
Bırakın bu öfke kültürünü bırakın bu soykırım gibi asılsız iddiaları. Gelin dost olalım, hep birlikte Kafkasları barış diyarı yapalım.
"HAYDİ ARTVİN, 2-0'A HAYDİ..."
İki milletvekilini Meclis'e gönderiyor muyuz? Haydi Artvin haydi Artvin haydi 2-0, 2-0 şimdi... Artvin sen 2-0 yap gerisini diğer vilayetlere bırak. Bu millet bize 330 da verir. 250 de verir 400 de verir.
DOĞALGAZ VE ORGANİZE SANAYİ MÜJDESİ
Size 10 tane müjde vereceğim bugün. Doğalgaza Artvin kavuşuyor inşallah... Artvin'e doğalgaz getirmek bizim boynumuzun borcudur. En kısa sürede organize sanayi bölgesini de kuracağız. Deriner ve Borçka barajları üzerinde iki asma köprü ihtiyacı var, onları yapacağız.
Küfretmemeyi vaat gibi söyleyenlere bir ahlak dersi vermeye hazır mısınız? İnşallah 7 Haziran'da demokrasi şöleninde birlikte olacağız. İnşallah 2-0'ı şimdiden müjdeliyoruz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...