Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Davutoğlu, 'Tespit edildi, özür dilesinler'

Davutoğlu, 'Tespit edildi, özür dilesinler'
Fotoğraf Başlığı Davutoglu, 'Tespit edildi, özür dilesinler'

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Yozgat partisinden konuştu.

Kaydet
a- | +A
Başbakan Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

IMF'ye borç defterini biz kapattık. Bunların zamanında bir tek kurşun almak için başka ülkelere muhtaçtık. Onların zamanında başka ülkelere el açıyorduk. Tankımızı gemimizi silahımızı dışarıdan alıyorduk.

Artık kendi helikopterimizi kendimiz yapıyoruz. Atak helikopterlerinin bize eskortluk ettiğini görünce helikopterde olmasam şükür secdesi yapacaktım. Helikopterden İner inmez dua ve şükür ettim. Allah bir daha bizi namerde de merde de muhtaç etmesin.

Bahçeli neden susuyorsun? Neden Kılıçdaroğlu'na 'Türkmenleri vermem' diye haykırmıyorsun?

BİZE İFTİRA ATANLARIN BİZDEN ÖZÜR BORCU VAR

HDP'nin iki ofisine saldırı yapıldı. Biz bunu hemen kınadık ve içişlerimize gereken talimatları verdik. HDP'liler bu saldırıların arkasında Cumhurbaşkanı ve Başbakan vardır dediler. MHP ise HDP'nin davetine uyup biz yapmadık AK Parti yaptı dediler. Kılıçdaroğlu'da 2 saate nereden bulduysa saldırının arkasında AK Parti var dedi. İçişleri Bakanımız'la konuştum. Saldırıların failini tespit ettik. O zaman her şey ortaya çıkacak. O zaman bize bu iftirayı atanlar özür dileyecek mi? Bize bu iftirayı atanların hepsinin bize özür borcu var.


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.