Kılıçdaroğlu, 'Huzur ve bereket getireceğiz'

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu, 'Huzur ve bereket getireceğiz'

Politika Haberleri  / İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde seçim çalışmalarına devam etti.

nbsp;CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helikopterle geldiği Ereğli'nin İstasyon meydanında düzenlenen mitingde partililere hitap etti.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında, vatandaşları 7 Haziran seçimlerinde CHP'ye destek vermeye çağırarak, "Çiftçiye mazotu 1,5 liradan vereceğim. Emekli kardeşlerim unutmayın, emekliye iki maaş ikramiye verilecek. Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramında birer maaş ikramiye vereceğim. Herkese hakkını vereceğiz. Herkes refahtan nasibini alacak, hiç kimse endişe etmesin" dedi. Hakça bir düzeni ülkeye getireceklerini anlatan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Asgari ücreti bin 500 liraya çıkaracağım. İnsanımı seviyorum, insanıma hizmet etmek istiyorum. Her eve huzur getireceğim, hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmayacak. Dört yıl içerisinde bu ülkede yoksulluğu tarihe gömeceğim. 13 yıldır iktidardalar. 13 yılda neyi önlediler. Halk fakirleşti, ben sizden birisiyim. Siz evinizde nasıl yaşıyorsanız ben de öyle yaşıyorum. Yıllar yılı çalıştım, devlette çalıştım, 27,5 yıl çalıştım. Vatandaş borç batağında, sözüm söz kredi kartları faizleri, tüketici kredisi faizlerinin en az yüzde 80'ini sileceğim. Bu ülkeye huzuru, bereketi getireceğim. Sizden sadece ve sadece 4 yıl için yetki istiyorum. Dört yılda göreceksiniz yaşanacak bir Türkiye inşa edeceğim. CHP iktidarında hiç kimseyi ayırmayacağız. 77 milyon yurttaşımı kucaklayacağım. Ülkeye barışı ve kardeşliği getireceğim. Türkiye'yi dünyanın markası yapmak istiyorum. Türkiye bölgede barışın sembolü, ekonominin gücü olacak."

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından milletvekili adayları ile birlikte partilileri selamladı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...