Erdoğan'a cami çıkışında yoğun ilgi

/ Kaynak: İHA
 Erdoğan'a cami çıkışında yoğun ilgi

Politika Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası cami önünde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eminönü'nde Ziraat Katılım Bankası'nın açılışının ardından cuma namazı için Yeni Cami'ye geçti. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de Erdoğan'a eşlik etti.

YARIN YENİKAPI'DA OLACAĞIZ

Vatandaşların sevgi gösterileri arasında camiye giren Erdoğan'ı çıkışta yine yoğun bir kalabalık karşıladı. Cami çıkışında kalabalığı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Yenikapı'da yapılan Fetih Şöleni'ne değindi. Bundan sonra cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul'un fethini her yıl muhteşem bir şekilde kutlamaya devam edeceklerini belirten Erdoğan, "Yarın Yenikapı sahilde muhteşem bir törenle kutlayacağız. İlk defa ordu mehterimiz 562 kişilik kadrosuyla gösteri yapacak. İnşallah gerek sayın başbakanımız, gerek şahsım, belediye başkanımız, valimiz sizlere hitap edeceğiz. Bunun yanında Türk Hava Kuvvetlerimizin Türk yıldızları çok çok müstesna olan gösterilerini bu fetih kutlamalarında Yenikapı'da yapacaklar ve yine her yıl fetih kutlamalarındaki havai fişek gösterilerini yine Yenikapı'da yapacaklar. Tüm İstanbul'la yarın inşallah Yenikapı'da olacağız" dedi.

Erdoğan, kısa konuşmasının ardından kalabalığın yoğun ilgisi eşliğinde camiden ayrıldı. Aracına bineceği sırada yanına gelen iki kızla ayak üstü sohbet eden Erdoğan, ardından Adana'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geçti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...