Bakan pilatesçileri izledi

/ Kaynak: İHA
 Bakan pilatesçileri izledi

Politika Haberleri  / İHA

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz pilates ve zumba kurslarına katılan kadınlar yıl sonu gösterisi düzenledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin kurslarına katılarak sporu bir yaşam biçimi haline getiren kadınları kutladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates ve zumba kurslarına katılan kadınlar yıl sonu gösterisi düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen gösteriye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler, pilates ve zumba kurs öğretmenleri ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Bakan Zeybekci yaptığı konuşmada, sporun önemine değinerek, "Hakikaten şöyle bir düşünüyorum da eskileri, Denizli'de o yüzlerce basket ve voleybol sahasını yapmadan önce, Denizli'de kapalı spor salonlarını yapmadan önce, Denizli'de böyle faaliyetleri yapmadan önce, Denizli'nin her köşesine spor ve jimnastik aletlerini koymadan önce, bunları hayal etmek bile mümkün değildi. Onun için ben emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve Denizli Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Zeybekci, "Allah sevdiklerinize güzellikler versin. Birlik ve beraberlik içinde güzel Denizli'de yaşamak ve her daim böyle sizleri güleryüzle görmek inşallah bizlere nasip olsun diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından pilates ve zumba kurslarına katılan kadınlar hareketli müzik eşliğinde gösterilerini sundu. Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, sağlıklı yaşamak için sporu bir yaşam biçimi haline getirerek pilates ve zumba kurslarına katılan kadınları kutladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu sezon düzenlediği pilates ve zumba kurslarına 6 bin 500 dolayında kadının katıldığı ifade edildi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...