Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demirtaş'tan 'Erdoğan' yalanı

Demirtaş'tan 'Erdoğan' yalanı

Politika Haberleri

Demirtaş, Suruç'ta yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şuana kadar 'Allah rahmet etsin' demiş değil" diyerek yalan söyledi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamanın gerçekleştiği alanda incelemelerde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, daha sonra alanda yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilemediğini ileri sürdü. Demirtaş, Cumhurbaşkanı bu katliam gerçekleştiğinde kendisi yurtdışı gezisindeydi. Çokta uzakta değildi Kırbıs'taydı. Halen bu ülkenin cumhurbaşkanı katliamda hayatını kaybeden kişilerin ailelerine başsağlığı dilemiş değil. Çünkü IŞİD üzülsün, IŞİD Türkiye'den korksun istemiyor. IŞİD'i besleyen zihniyet budur işte" dedi.

##tgvideo##

Saldırıdan kısa bir süre sonra KKTC'de açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Teröre karşı uluslararası bir mücadele verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İnsanlığın mutluluğuna kast etmiş bir olaydır. Bu terör eyleminde ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu vahşeti milletim adına kınıyorum." açıklamasında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...