Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Bahçeli'den erken seçim açıklaması

Politika Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kırıkkale'de "Erken seçimden korkmuyoruz. Her an seçim olacakmış gibi Kırıkkale'den bugün startı veriyoruz" dedi.

MHP Lideri Bahçeli, ''Erken seçimden korkmuyoruz. Her an seçim olacakmış gibi Kırıkkale'den bugün startı veriyoruz'' dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon senaryoları ve erken seçim ihtimalini değerlendirdi.
Kırıkkale'de, partisinin Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'nda konuşan Bahçeli, erken seçim ihtimalinden korkmadıkları söyledi. Bahçeli, ''Her an seçim olacakmış gibi Kırıkkale'den bugün startı veriyoruz'' ifadesini kullandı.
Bahçeli, bugün Kırıkkale ve Kırşehir'de, yarın ise Nevşehir, Aksaray ve Niğde'de düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantıları'na başkanlık yapacak, Türkiye'nin siyasi durumunu değerlendirecek ve MHP'nin bakışını anlatacak.


Devlet Bahçeli'nin ziyaretleri sırasında, 7 Haziran'daki genel seçimlerde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşkilatlara teşekkür edeceği de belirtiliyor.


Basına kapalı olarak yapılacak toplantıların başka illerde de yapılması planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...