Demirtaş'tan Arınç'a cevap!

/ Kaynak: İHA
Demirtaş'tan Arınç'a cevap!

Politika Haberleri  / İHA

Demirtaş'tan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Suruç'taki patlamayla ilgili 'HDP'li yöneticiler o eylemde neden yoktu' açıklamasına yanıt geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Suruç'taki patlamayla ilgili açıklamasına yanıt geldi. Demirtaş, Twitter hesabından yazdığı mesajında, 'Merak etme, hepimiz bir gün eninde sonunda ölenler arasında olacağız. Üzme kendini.' ifadelerini kullanarak Arınç'a cevap verdi.


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu Toplantısına verilen aranın ardından yaptığı açıklamada, "Polis yoktu' diyenlere ben başka bir şey daha sormak istiyorum, Allah korusun ölenlerin içinde de ne belediyeden bir yetkili var ne HDP il ve ilçe yöneticilerinden bir kişi var. Bunların o topluluk içine özel olarak sokulmadığı, uzakta kaldıkları, uzakta bırakıldıkları da ayrıca bir istihbarat konusu" açıklamasını yapmıştı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...