HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık çığırından çıktı

Kaynak:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık çığırından çıktı

Politika Haberleri  / 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Dün bir mehmetçiğin şehit olması iki mehmetçiğin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıdan sonra IŞİD hedeflerini vuran TSK, sabah da F-16'larla, Türkiye'den Suriye'nin Azez ilçesi yakınlarındaki terör hedeflerini vurdu. nbsp;

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Bölücü terör örgütü çözüm sürecini her zaman baltaladı. Terör örgütü çözüme dair adımları istismar etti. Son aşamada bu iş çığırından çıkmış durumdaydı. Güneydeki gelişmeleri de değerlendirdiğimiz zaman, oradaki yapılanmalar Türkiye'nin daha farklı adımlar atmasını etkiledi. Artık bu adımı çok farklı kılmamızın gereğini ortaya koydu. nbsp;

- İlk adım kararlı bir şekilde atıldı. Devletimiz atılması gereken her türlü adımı atacaktır. Devletimizin olduğu yerde başka bir devlet yapılanmasına izin vermeyiz. Adı paralel devlet olabilir başka bir devlet olabilir hiçbirine izin vermeyiz. Milli güvenliğimize karşı başlatılan tehdide karış adımlarımızı atacağız. Bu akşam atılsın sonra dursun böyle değil her zaman adımlar atılacaktır. Bunun en büyük başlangıcı olmuştur. Bundan sonra da aynı kararlılıkla atılacaktır.

- Ben vatandaşıma bir korku atmosferi için yaşamamasını tavsiye ederim. kendi özgüveni her şeyin ötesindedir.Biz farklı bir mücadelenin içine girdik. Sonuna kadar ne adım atılması gerekiyorsa atacağız.

- İstanbul'da silahla yürüyenler varsa güvenlik zaafımız vardır

SİLAH BIRAKMAYAN NETİCESİNE KATLANIR

Terör örgütleri silahı bırakmazsa neticesine katlanır."




Politika
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...