Demirtaş'tan Bahçeli'ye sert cevap!

Demirtaş'tan Bahçeli'ye sert cevap!

Politika Haberleri

Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'ye 'şerefsiz' cevabı: "Hırsızdan hesap soracağız" deyip sarayda sefa sürenler mi şerefli''

Zergele'ye bir heyetin gönderilmesi kararlaştırıldı. Milletvekillerimizin de aralarında bulunduğu heyet olay yerinde bir tespit yapacaklar.

AK Parti yetkilileri ya da sayın Arınç gelsin alçaklığı yerinde tespit edelim. Ne olmuş ne bitmiş raporlasınlar kamuoyuna da açıklayalım. HDP İstanbul'da 3. parti. Türkçe'yi doğru dürüst kullanamayan bu insanlardan HDP daha çok oy almıştır. HDP İstanbul'un en fukara semtlerinden oy almıştır.

Mali durumu iyi olan zenginler de HDP'ye oy vermiş olabilir. Tek bir seçmenimiz kıymetlidir. nbsp;Seçmenimize küfredenlere de bin misli iade ediyoruz.

Hükümetin operasyonları durdurmalı PKK da elini tetikten çekmelidir.HDP seçime hazırdır. Bütün teşkilatlarımız kararlı bir şekilde erken seçime hazır olduklarını ifade ediyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...