- Özel'in 'zibidi' sözlerine suç duyurusu
3 saat 27 dakika önce

Özel'in 'zibidi' sözlerine suç duyurusu

CHP lideri Özel'in bir mitinginde 15 Temmuz gazilerini işaret ederek söylediği "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" şeklindeki ifadeleri için Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, suç duyurusunda bulundu.
 - Altınok, belgelerle cevap verdi
3 saat 43 dakika önce

Turgut Altınok 600 dairesi olduğu iddialarına belgelerle cevap verdi

Cumhur İttifakı ABB adayı Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğuna dair iddiaların doğru olmadığını belgelerle ispat etti. Altınok, kendisine yönelik yalan, çamur ve iftira kampanyası başlatıldığını söyleyip "Çamur ve iftira kampanyası tabii ki Sayın Yavaş'tan başlıyor. Sayın Yavaş'ın da zerre onuru var ise istifa etmesi gerekir" dedi. 
 - CHP'nin adayı AK Parti'ye geçti
4 saat 22 dakika önce

CHP'nin belediye başkan adayı AK Parti'ye geçti

CHP'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel ve 300 akrabası AK Parti'ye geçti. Partiden istifasının nedeni olarak CHP-DEM ittifakını gösteren Soyugüzel, miting saatinin DEM'e satıldığını iddia etti. 
 - Şükrü Genç'ten 'mühürlü' cevap
4 saat 45 dakika önce

Şükrü Genç'ten Özel'e 'mühürlü' cevap

CHP'nin Sarıyer krizinde Genel Başkan Özgür Özel, Şükrü Genç'e "Bugün, yarın açıklamanı yapar, çekilirsin, yok şimdi çekilmedin. Pazara getirdin, ondan sonra döneyim deme, affedemeyiz" ifadeleriyle seslendi. Genç ise Özel'e sosyal medya hesabından paylaştığı seçim videosu ile cevap verdi. 
 - 5 büyükşehir için iddialı çıkış
4 saat 49 dakika önce

Özgür Özel son seçim virajında el artırdı: 5 büyükşehir için iddialı çıkış

CHP lideri Özel, seçimlere 3 gün kala iddialı konuştu. Özel, CHP'li 11 büyükşehir belediyesine 5 büyükşehir daha eklemelerinin mümkün olduğunu söyledi. İstanbul için de konuşan Özel, "Her anket bir öncekinden Ekrem Başkan için iyi geldi" dedi.
 - Hangi aday daha avantajlı?
5 saat 18 dakika önce

Seçime 3 gün kala BBC'den İstanbul için seçim analizi: Muhalefetin birlik içinde olmaması Erdoğan'ı avantajlı kılıyor

BBC, yerel seçimlere 3 gün kala İstanbul yarışına ilişkin bir analiz yayımladı. Muhalefetin birlik olamadığına dikkat çekilen analizde, "Anketlerin İstanbul'daki yarışın başa baş geçebileceğini göstermesi de Erdoğan'ı avantajlı kılıyor" denildi.
 - İşte seçimin en yaşlı ve en genç adayları
7 saat 2 dakika önce

İşte seçimin en yaşlı ve en genç adayları: Yaş farkı 64'e çıktı

Pazar günü yapılacak seçimlerde yarışacak adaylar arasında en genç aday, TKP adına Aydın'da seçime girecek 21 yaşındaki Rojda Dolgun olurken en yaşlı aday ise Konya'dan bağımsız olarak yarışacak 85 yaşındaki Selahattin Cizrelioğlu oldu.
Politika - Politika
7 saat 51 dakika önce

Bakan Güler yarın ABD heyetiyle görüşecek

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yarın ABD heyetiyle görüşecek. Görüşmede gündem, askeri ilişkiler, F16 ve terörle mücadele konuları olacak.
 - Özgür Özel'den Şükrü Genç'e yeniden çağrı
8 saat 42 dakika önce

Özgür Özel'den Şükrü Genç'e yeniden çağrı: Desin ki CHP'ye kaybettirmek benim işim değil

CHP lideri Özel, partisinden ayrılarak bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e yeniden çağrıda bulundu. Özel, Genç'e seslenerek, "Desin ki ben bu görevi yıllarca yaptım bir teveccüh göreydim bir dönem daha yapacaktım anketleri gördüm kazanmıyorum ama CHP’ye kaybettirmek benim işim değil, adayımızın elini kaldırsın. Pazartesi günü büyük bir törenle partiye geri dönsün, her görevi de kendisine verelim" dedi. 
Politika - Politika
9 saat 39 dakika önce

Ticaret Bakanı Bolat'tan 'İsrail ile ticaret' iddialarına verilerle cevap

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 7 Ekim'den bu yana İsrail ile karşılıklı ticaretin yüzde 33 azaldığı bilgisini paylaştı. Bolat, "Hükümet olarak kamu kurumları, devlet şirketleri asla İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor" dedi.
 - TİP, Tokat'ta AK Parti'yi destekleyecek
9 saat 57 dakika önce

Sinan Oğan'ın partisi TİP, Tokat'ta AK Parti'yi destekleyecek

Genel Başkanlığını Sinan Oğan’ın yaptığı Türkiye İttifak Partisi, Tokat'ta AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu’na destekleme kararı aldı.
 - Akşener'den Özgür Özel'e sert tepki
12 saat 3 dakika önce

Akşener'den Özgür Özel'e sert tepki: Böyle 'cıvıklık' görülmedi

İyi Parti lideri Akşener “Edirne’yi AK Parti’ye bırakmamak için İyi Parti olgunluk gösterip Edirne’de adayını geri çeksin” diyen CHP liderini topa tuttu: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır.
 - Şunları yapan DEM'e daha neler vermez?
12 saat 12 dakika önce

2 milyar dolar uçtu, çok güzel oldu!

Türkiye gazetesi yazarı Yücel Koç yazdı...
 - Yeniden Refah'ta toplu istifa!
15 saat 34 dakika önce

Yeniden Refah'ta toplu istifa! Seçime 3 gün kala AK Parti'ye geçtiler

Seçime günler kala Yeniden Refah Partisi'nin önceki dönem Ankara İl Başkanı ve beraberindekiler AK Parti'ye geçti. Şanlıurfa'da ise il ve ilçe teşkilatında görevli 39 kişi istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
 - Murat Kurum, anket verilerini paylaştı
17 saat 33 dakika önce

İBB Başkanlığı yarışında son durum ne? Murat Kurum, anket verilerini paylaştı

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında seçim süreci ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Aleyhine ve lehine birçok anket bulunduğunu aktaran Kurum, kendilerinin de anket yaptırdığına işaret ederek "Bizim ölçümlerimizle 1,7 puan farkla kazanacağız." dedi.
 - Ocak Partisi, İstanbul'da Murat Kurum'u destekleyecek
20 saat 10 dakika önce

İstanbul adayını geri çekti! Ocak Partisi, Murat Kurum'u destekleyecek

Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'u destekleme kararı aldıklarını açıkladı.
 - "Kaybederse partisi de logosu da hazır"
20 saat 50 dakika önce

İmamoğlu için seçim öncesi çarpıcı iddia: "Kaybederse partisi de logosu da hazır"

Seçimlere günler kala İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddia geldi. TGRT Haber'e konuşan eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, İmamoğlu'nun Kurum'a karşı kaybetmesi durumunda partisinin ve logosunun hazır olduğunu söyledi. Çakır aynı zamanda eski CHP lideri Kılıçdaroğlu'na kurulan kumpası tek tek anlattı.
 - "Kırıkkale, CHP'ye oy verme yanlışına düşmez"
21 saat 16 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırıkkale'ye inancı tam! "CHP’ye oy verme yanlışına düşmez"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkalelilere telefondan seslendi. "Kırıkkale CHP'ye oy verme yanlışına Allah'ın izniyle düşmez. Ben buna inanıyorum" diyen Erdoğan, pazar günü kentten müjdeli haberi beklediğini söyledi.
 - YRP'li 22 isim AK Parti'ye geçti
21 saat 52 dakika önce

Ankara'da seçim öncesi toplu istifa! YRP'li 22 isim AK Parti'ye geçti

Yeniden Refah Parti'sinde seçimlere günler kala yaprak dökümü yaşanıyor. YRP Ankara il ve ilçe başkanlarının da olduğu 22 kişi istifa ederek AK Parti saflarına geçti. YRP lideri Fatih Erbakan'ın Basın Danışmanı Şerif Varol'dan istifalara yönelik açıklama geldi.
 - Nuray Başaran'dan TGRT Haber'de dikkat çeken iddialar
21 saat 58 dakika önce

Nuray Başaran'dan CHP'deki para sayma kriziyle ilgili dikkat çeken iddialar

Son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili Gazeteci Nuray Başaran, TGRT Haber ekranlarında çarpıcı iddialarda bulundu. Başaran, "İstanbul'daki bazı belediyelerden artık çanta içinde bir yerlere para taşındığını görüyoruz" dedi.
 - "Sen yeni bir film yaz, masken düştü"
22 saat 21 dakika önce

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'algı siyaseti' tepkisi: Sen yeni bir film yaz, masken düştü

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. "İstanbul’un kaynaklarını yetimin hakkıdır demeden, balya balya kendi ikballeri için dağıttılar" diyen Kurum, "Bir 'algı siyaseti' tutturmuşlar oradan gidecekler. O film bitti. Sen yeni bir film yaz, masken düştü" ifadelerini kullandı.
Sona Git