Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AK Partili Çalık: 'Bahçeli kendi kazdığı kuyuya düştü'

AK Partili Çalık: 'Bahçeli kendi kazdığı kuyuya düştü'
Fotoğraf Başlığı AK Partili Çalik: 'Bahçeli kendi kazdigi kuyuya düstü'

Öznur Çalık, "MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor" dedi.

Kaydet
a- | +A
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor" dedi.

Çalık, Bahçeli, 'hayır' dedi. 'Seçim hükümeti' dedik, 'hayır' dedi. 'Koalisyon' dedik, 'hayır' dedi. Siz hayır demekten başka bir cevap bilmez misiniz? Bahçeli'nin hayır dediği, milletin istediklerinin hepsine hayır anlamı geliyordu." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacının AK Parti ile HDP'yi seçim hükümetinde yalnız bırakmak olduğunu vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Kendi kazdığı kuyuya Bahçeli kendisi düştü ve Devlet Bahçeli'nin ekibinde olan ve babasını emanetine sahip çıkan Tuğrul Türkeş, bakanlık görevini kabul etti. MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor. HDP hükümette yoksa biz de yokuz diyen CHP'nin genel başkanına dönüp sormak lazım, siz ne zaman varsınız? Siz iktidar olmak için hiç çalışmadınız ki. Siz iktidar olmak için 'biz varız' demediniz ki. Siz sadece muhalefet olmak için çaba sarf ediyorsunuz. Sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı alaşağı etmek için mücadele ediyorsunuz. Sadece Ahmet Davutoğlu'nu al aşağı etmek için mücadele ediyorsunuz. AK Parti'yi alaşağı etmek için terör örgütleri ile kol kola giriyorsunuz. Milletimiz bunun cevabını 1 Kasım'da size verecektir."
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.