Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terörle mücadelede yeni dönem !

/ Kaynak: DHA
Terörle mücadelede yeni dönem !

POLİTİKA Haberleri  / DHA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye'nin artık terörle mücadelede sathı müdafaa pozisyonunda olduğunu söyledi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Terörle mücadelede sath-ı müdafaa pozisyonundayız, millet olarak müteyakkız bir şekilde topyekün saldırıları göğüsleyeceğiz . Mücadelemiz içeride ve dışarıda hukuk içinde, halkımızın hak ve hukukunu korumak için kararlı bir şekilde sürecek. Türkiye'nin bütünlüğüne ve kardeşliğine kastedenlere karşı yürütülen cansiperane mücadele gücünü milletimizin hayır duasından almaktadır. Bin yıllık kardeşliğimizi hiçbir provokasyon ve kirli oyun bozamayacaktır. Bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Terörün ve teröristin yerli ve yabancı işbirlikçileri, milletimizin güçlü iradesiyle gereken karşılığı eninde sonunda görecektir. Yerli işbirlikçiler deyince paralelciler ses verdi.Bu yüzden PKK ve paralelle eşzamanlı mücadele önemli. İhanet ittifakını çökerteceğiz” ifadelerini kullandı.


Akdoğan, bir kısım insanların terör örgütüne söz edemediğini ana hükümeti rahatça suçladığını da kaydederek, “Teröre, teröriste, terör örgütüne ve yandaşlarına laf söylemeyip terörle mücadele eden Hükümet'i suçlamak terörün ekmeğine yağ sürmektir” dedi.

POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...