CHP'den Bilecik hamlesi!

/ Kaynak: İHA
CHP'den Bilecik hamlesi!

POLİTİKA Haberleri  / İHA

CHP Genel Merkezi 1 Kasım erken Genel Seçimleri için seçime girecek adaylarını açıklarken, Bilecik'te 2'inci sıra ismi değişti.

CHP Genel Merkezinin 1 Kasım erken Genel Seçimleri için seçime girecek adaylarını açıklarken, 7 Haziran'daki sıralama değişti. 7 Haziran seçimlerinde CHP Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün'ün 1'inci sıradaki yeri değişmezken, 2'inci sıra adayı Çağatay Karaahmet yeni listede yer almadı. Çağatay Karaahmet'in yerine 2'inci adayı olarak Bozüyük'te Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) ve CHP'de 8 yıl 4 dönem ilçe başkanlığı ve 3 dönem İl Genel Meclis üyeliği yapan Hüseyin Elmas oldu. Çağatay Karaahmet'in liste dışı kalması CHP Genel Merkezi hakkında yapmış olduğu eleştiriler olduğu düşünülürken, diğer bir iddia ise, 7 Haziran seçimlerinde Bozüyük'te CHP 1'inci parti çıkması sebebiyle böyle bir hamle yapıldığı bildirildi.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...