Demirtaş'tan istifa açıklaması

Demirtaş'tan istifa açıklaması

POLİTİKA Haberleri

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır HDP'li bakanların istifasını değerlendirdi.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Diyarbakır'da İmamı Şafii camiin'de bayram namazı kıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Ben öncelikle tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramın ruhuna uygun bir yaşam inşaa edebilirsek inşallah her günümüz bayram havasında geçecektir. İnşallah yakın zamanda hem kendi coğrafyamızda hem de kanın aktığı her yerde barışın olduğu bir geleceğe ulaşırız. Allah hepinizden razı olsun.


"KABUL ETTİK ÇÜNKÜ..."


Siyasi bir karardır. O günkü koşullarda çözümsüzlüğün parçası olmamak için görev aldık. . Biz özellikle neden koalisyon yapmıyorsunuz diyenlere cevaben bu görevi kabul ettik. Bırakın bakan olarak görmeyi haşa insan olarak bile görmüyorlar. 


Parti genel merkezimizin ve benim bilgim dahilinde hazırlanan bir metindi. Evet ortak bir siyasi mesaj olarak hazırlandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...