HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şamil Tayyar'dan saldırı açıklaması

Şamil Tayyar'dan saldırı açıklaması

POLİTİKA Haberleri

A Haber canlı yayınına bağlanan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Ankara'daki kanlı saldırıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

A Haber'e konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ankara'daki kanlı saldırının amacının AK Parti'yi iktidardan düşürerek HDP'yi tekrar yüksek oy almasını sağlamak olduğunu söyledi.


Saldırıyı ise AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı'nı hedef alan Rusya, İran ve Suriye istihbaratının olduğunun altını çizdi. Türkiye düşmanlığında HDP, Rusya, İran ve Suriye'nin ortak amaçlar peşinde koştuğunu belirten Tayyar, tetikçinin kim olduğunun çok önemli olmadığını söyledi. "Demirtaş"ın sokağa çıkacak yüzü olmaması gerektiğini söyleyen Tayyar, PKK'nın siyasi uzantısının bazı medya kuruluşları tarafından desteklenmesini de eleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...