'Türkiye'ye koordineli şekilde saldırıyorlar'

/ Kaynak: AA
'Türkiye'ye koordineli şekilde saldırıyorlar'

POLİTİKA Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Son dönemlerde eş zamanlı ve koordineli bir şekilde Türkiye'ye saldırıldığını görüyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Son dönemlerde eş zamanlı ve koordineli bir şekilde Türkiye'ye saldırıldığını görüyoruz. İnşallah hak ettikleri cevabı alacaklardır" dedi.


Bingöl'de temaslarını sürdüren Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör örgütlerinin adeta koordineli bir şekilde Türkiye'ye yönelik saldırılar gerçekleştirdiğini belirtti.


Diyarbakır'da bugün DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyon sırasında 2 polis memurunun şehit olduğunu anımsatan Yılmaz, "Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalara diliyorum. Emniyet camiamız başta olmak üzere bütün milletimizin başı sağ olsun, özellikle ailelerine sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.


Başbakan Yardımcısı Yılmaz, terör karşısında ülke olarak yek vücut olunmasını isteyerek, "Farklı politikalarımız, görüşlerimiz olabilir ama terör söz konusu olduğu zaman ortak bir tavır sergilemek durumundayız. Kim yaparsa yapsın, hangi gerekçeyle yaparsa yapsın, bir kez daha terörü lanetliyorum" dedi.

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...